• head_banner_01
  • head_banner_01

HSG logam mulia 99,99% Purity Hideung Pure Rhodium Bubuk

Katerangan pondok:

Ngaran produk: bubuk Rhodium

CAS No.: 7440-16-6

Struktur Molekul: Rh

Beurat molekular: 102.90600

EINECS: 231-125-0

Eusi Rhodium: 99,95%

Packing: Dipak dina sarat nu klien '


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Indéks téknis utama
Ngaran Produk bubuk Rhodium
CAS No. 7440-16-6
sinonim Rhodium;RHODIUM HIDEUNG;ESCAT 3401;Rh-945;RHODIUM LOGAM;
Struktur Molekul Rh
Beurat Molekul 102.90600
EINECS 231-125-0
eusi Rhodium 99,95%
Panyimpenan Gudang téh-suhu low, ventilated tur garing, anti seuneu kabuka, anti statik
Kaleyuran cai teu leyur
Bungkusan Dipak dina sarat klien '
Penampilan Hideung

Komposisi kimiawi

Unsur najis (﹪)

Pd Pt Ru Ir Au Ag Cu Fe Ni
0.01 0.02 0.02 0.02 0.01 0.005 0.005 0.005 0.005
Al Pb Mn Mg Sn Si Zn Bi  
0.005 0.003 0.005 0.005 0.005 0.005 0.005 0.005  
Ngaran Bahan Tipe Utama Aplikasi
Platina 3N5 Kamurnian Platinum utamana dipaké pikeun nyieun katalis salaku tilu arah (platinum, palladium, rhodium) katalis pikeun tujuan kontrol knalpot otomatis, katalis dipaké dina industri kimia jeung bi-logam Pt / Re katalis dipaké dina refineries.
Bubuk Osmium 3N5 Purity, Diaméter 15-25mm, Jangkungna 10-25mm, bisa ngaropéa Utamana pikeun diagnosis patologis klinis, sistem médis dina diagnosis biokimia, diagnosis kristal cair, kelas badag réagen kimiawi pikeun diagnosis tur diagnosis isotop kimiawi dina tés diagnostik.
Osmium pellet / ingot
Rhodium bubuk 3N5 Kamurnian Rhodium bisa dipaké pikeun rancang hidrogénérasi katalis, thermocouples, Pt / Rh alloy na jsb;lapisan palapis of searchlights na reflectors;agén polishing of gemstone ogé kontak listrik.
Target Rhodium Diménsi: diaméterna: 50 ~ 300mm
bubuk Palladium 3N5 Kamurnian alladium utamana dipaké pikeun nyieun tilu arah (platinum, palladium, rhodium) katalis pikeun tujuan kontrol knalpot otomatis, tilu arah (platinum, palladium, rhodium) katalis gauze jeung perhiasan palladium;Pd bisa ogé alloyed kalawan Ru, Ir, Au, Ag, Cu pikeun ngaronjatkeun resistivity listrik na, karasa, inténsitas jeung kinerja tahan korosi.
Tujuan Palladium Diaméterna: 50 ~ 300 mmKetebalan: 1 ~ 20 mm

Bahan

Titik lebur °C

Kapadetan g / cm

Pt Murni --- Pt(99,99%)

1772

21.45

Rh murni--- Rh(99,99%)

1963

12.44

Pt-Rh5%

1830

20.70

Pt-Rh10%

1860

19.80

Pt-Rh20%

1905

18.80

Ir Murni --- Ir(99,99%)

2410

22.42

Pt-Ir5%

1790

21.49

Pt-Ir10%

1800

21.53

Pt-Ir20%

1840

21.81

Pt-Ir25%

1840

21.70

Pt-Ir30%

1850

22.15

Catetan: nurutkeun sarat pamaké partikel nano, urang bisa nyadiakeun produk ukuran béda.

kinerja produk

bubuk abu-hideung, résistansi korosi tinggi, malah teu leyur dina ngagolakkeun aqua regia.

Kaayaan neundeun

Produk ieu kudu disimpen dina garing, tiis jeung sealing lingkungan, teu bisa jadi paparan ka hawa, salian kudu nyingkahan tekanan beurat, nurutkeun angkutan barang biasa.

Aplikasi

Ieu bisa dipaké salaku bahan baku pikeun instrumen listrik, kimia jeung manufaktur alloy precision.bubuk Rhodium dumasar kana pamakéan éksténsif ruthenium dina industri kimia industri.Kusabab rhodium mangrupakeun logam langka diperlukeun ku industri, harga industri rada luhur batan logam non-ferrous umum.Salaku salah sahiji unsur langka, rhodium ngabogaan loba kagunaan.Rhodium bisa dipaké pikeun nyieun katalis hidrogénasi, thermocouples, alloy platinum-rhodium, jsb Hal ieu ogé mindeng plated on searchlights na reflectors, sarta ogé dipaké salaku agén polishing pikeun gems.Jeung bagian kontak listrik.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Hot Sale Astm B387 99.95% Pure Annealing Seamless Sintered Round W1 W2 Wolfram Pipe Tungsten Tube High Hardness Customized Dimension

      Hot Sale Astm B387 99.95% Murni Annealing Seamle ...

      Parameter Produk Ngaran produk pabrik harga pangalusna ngaropéa 99,95% pipah pipa tungsten murni Bahan tungsten murni Warna logam Warna Jumlah modél W1 W2 WAL1 WAL2 Bungkusan Kotak Kayu Dipaké Industri Aerospace, Industri alat kimia Diaméter (mm) Ketebalan témbok (mm) Panjang (mm) 30 -50 2–10 <600 50-100 3–15 100-150 3–15 150-200 5–20 200-300 8–20 300-400 8–30 400-450...

    • High Quality Price Per Kg Mo1 Mo2 Pure Molybdenum Cube Block For Sale

      Harga kualitas luhur per Kg Mo1 Mo2 molybden murni ...

      Parameter Produk Ngaran produk kubus molybdenum murni / blok molybdenum pikeun industri Kelas Mo1 Mo2 TZM Tipe kubus, blok, ignot, lump Surface Polandia / grinding / nyeuseuh kimia Density 10.2g / cc Processing Rolling, Forging, Sintering Standar ASTM B 386-2003, GB 3876-2007, GB 3877-2006 Ukuran Kandel: min0.01mmWidth: max 650mm Ukuran populér 10*10*10mm / 20*20*20mm / 46*46*46 mm / 58*58*58mm Ch ...

    • High Purity And High Temperature Alloy Addition Niobium Metal Price Niobium Bar Niobium Ingots

      Purity Luhur Jeung Suhu Luhur Tambihan Alloy ...

      Diménsi 15-20 mm x 15-20 mm x 400-500 mm Urang ogé bisa chip atawa naksir bar ka ukuran leuwih leutik dumasar kana pamundut anjeun Eusi Impurity Fe Si Ni W Mo Ti 0,004 0,004 0,002 0,005 0,005 0,002 Ta OCHN 0,002 Ta OCHN 0,002 Ta OCHN 0,002 0.003 Katerangan Produk ...

    • High Pure 99.95% And High Quality Molybdenum Pipe/Tube Wholesale

      Luhur Murni 99,95% Jeung Kualitas Luhur Molybdenum Pi ...

      Parameter Produk Ngaran Produk Harga pangalusna tabung molybdenum murni kalayan sagala rupa spésifikasi Bahan molybdenum murni atanapi alloy molybdenum Ukuran rujukan rinci handap Jumlah Modél Mo1 Mo2 Surface rolling panas, beberesih, digosok Waktos pangiriman 10-15 poé gawé MOQ 1 kilogram Dipaké industri Aerospace, alat-alat Kimia industri spésifikasi bakal dirobah ku sarat konsumén '....

    • High Pure 99.95% For Atomic Energy Industry Good Plasticity Wear Resistance Tantalum Rod/Bar Tantalum Products

      Luhur Murni 99.95% Pikeun Industri Énergi Atom Goo ...

      Parameter Produk Ngaran Produk 99,95% Tantalum ingot bar pembeli ro5400 tantalum harga Purity 99,95% mnt Kelas R05200, R05400, R05252, RO5255, R05240 Standar ASTM B365 Ukuran Dia (1 ~ 25) xMax3000-roll Conditioned / 1mmHotold;2. Alkaline beberesih;3.Electrolytic Polandia;4.Machining, grinding;5. Stress relief annealing.Harta mékanis (Annealed) Kelas;Kakuatan tensile mnt; Kakuatan ngahasilkeun mnt;Elongasi min, % (UNS), ps...

    • Polished Tantalum Block Tantalum Target Pure Tantalum Ingot

      Digosok Tantalum Blok Tantalum Target Ta...

      Parameter Produk Ngaran Produk High density kakuatan tinggi 99,95% ta1 R05200 tantalum ingot murni harga Purity 99,95% mnt Kelas R05200, R05400, R05252, RO5255, R05240 Standar ASTM B708, GB / T 3629 Ukuran Item;Ketebalan (mm);Lebar (mm);Panjang (mm) Foil;0.01-0.09;30-150;> 200 Lembar;0,1-0,5;30- 609.6;30-1000 piring;0,5-10;50-1000;50-2000 kaayaan 1. Hot-digulung / Tiis-digulung;2. beberesih alkali;3. Pél éléktrolit...