• head_banner_01
  • head_banner_01

Harga Molybdenum Disesuaikeun 99,95% Permukaan Hideung Murni atanapi Rod Molybdenum Moly Digosok

Katerangan pondok:

Istilah: bar molybdenum

Kelas: Mo1, Mo2, TZM, Mla, jsb

Ukuran: sakumaha pamundut

Kaayaan permukaan: rolling panas, beberesih, digosokc

MOQ: 1 kg

Pelabuhan beban: shanghai shenzhen qingdao

Packing: bisi kai baku, karton atawa sakumaha pamundut


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

istilah Molybdenum bar
Kelas Mo1, Mo2, TZM, Mla, jsb
Ukuran sakumaha pamundut
Kaayaan permukaan gilinding panas, beberesih, digosokc
MOQ 1 kg
Uji sareng Kualitas inspeksi dimensi
tés kualitas penampilan
tés kinerja prosés
uji sipat mékanis
port beban shanghai shenzhen qingdao
Bungkusan kasus kai baku, karton atawa sakumaha pamundut
pangmayaran L/C, D/A, D/P, T/T, Western union, MoneyGram, Paypal, Kawat-transfer
Waktos pangiriman 10-15 poé gawé
spésifikasi bakal dirobah ku sarat konsumén '.

Komposisi kimiawi

Fe Ni C Al O N
0.004 0,002 0,0028 0.0005 0.005 0,002
Si Ca Mg Cd Sb Sn
0,0013 < 0,001 < 0.0005 < 0,001 < 0.0005 < 0.0005
P Cu Pb Bi Mo  
< 0,001 < 0.0005 < 0.0005 < 0.0005 >99,95%  

Genera & Dimensi

diaméterna (mm)

Diaméter kasabaran (mm)

Panjangna (mm)

L kasabaran (mm)

16-20

+1.0

300-1500

+2

20-30

+1,5

250-1500

+2

30-45

+1,5

200-1500

+3

45-60

+2.0

250-1300

+3

60-100

+2.5

250-800

+3

Kaunggulan

• 1. lalawanan korosi Alus (Beungeut rod molybdenum gampang pikeun ngahasilkeun lapisan padet pilem pelindung alam, Ieu bisa ogé ngajaga matrix ti korosi ku oksidasi anodic jieunan sarta ngawarnaan, kinerja casting alus bisa tuang alloy aluminium atawa ngolah deformasi palastik tina alloy aluminium alus.)

• 2. kakuatan High (molybdenum rod boga strength.After tinggi gelar tangtu processing tiis bisa nguatkeun kakuatan matrix, sababaraha sasmita rod molybdenum ogé bisa ditingkatkeun ku perlakuan panas)

• 3. Alus konduktivitas termal (The conductive termal konduktivitas molybdenum ngan kirang ti pérak, tambaga jeung emas)

• 4. processing Gampang (Saatos nambahkeun sababaraha elemen alloying tangtu, anjeun bisa meunangkeun kinerja casting hade casting alloy aluminium atawa ngolah deformasi palastik tina alloy aluminium)

Fitur Aplikasi

• Dipaké dina pembuatan alat vakum listrik jeung bagian sumber lampu listrik

• Cocog jeung ngolah bagian tina implantation ion

• Pikeun elemen pemanasan suhu luhur jeung bagian struktural suhu luhur

• Kaca jeung industri serat refractory pikeun éléktroda tungku, dina 1300 ℃ kaca ngalembereh karya, hirup panjang.

• industri bumi langka pikeun éléktroda


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • High Quality Price Per Kg Mo1 Mo2 Pure Molybdenum Cube Block For Sale

      Harga kualitas luhur per Kg Mo1 Mo2 molybden murni ...

      Parameter Produk Ngaran produk kubus molybdenum murni / blok molybdenum pikeun industri Kelas Mo1 Mo2 TZM Tipe kubus, blok, ignot, lump Surface Polandia / grinding / nyeuseuh kimia Density 10.2g / cc Processing Rolling, Forging, Sintering Standar ASTM B 386-2003, GB 3876-2007, GB 3877-2006 Ukuran Kandel: min0.01mmWidth: max 650mm Ukuran populér 10*10*10mm / 20*20*20mm / 46*46*46 mm / 58*58*58mm Ch ...

    • High Pure 99.95% And High Quality Molybdenum Pipe/Tube Wholesale

      Luhur Murni 99,95% Jeung Kualitas Luhur Molybdenum Pi ...

      Parameter Produk Ngaran Produk Harga pangalusna tabung molybdenum murni kalayan sagala rupa spésifikasi Bahan molybdenum murni atanapi alloy molybdenum Ukuran rujukan rinci handap Jumlah Modél Mo1 Mo2 Surface rolling panas, beberesih, digosok Waktos pangiriman 10-15 poé gawé MOQ 1 kilogram Dipaké industri Aerospace, alat-alat Kimia industri spésifikasi bakal dirobah ku sarat konsumén '....

    • High Quality Spherical Molybdenum Powder Ultrafine Molybdenum Metal Powder

      Kualitas Luhur Bubuk Molybdenum Bubuk Ultraf ...

      Komposisi Kimia Mo ≥99,95% Fe <0,005% Ni <0,003% Cu <0,001% Al <0,001% Si <0,002% Ca <0,002% K <0,005% Na <0,001% Mg <0,001% Mn <0,001% W <0,001% Pb <0.0005% Bi <0.0005% Sn <0.0005% Sb <0.001% Cd <0.0005% P <0.001% S <0.002% C <0.005% O 0.03~0.2% Tujuan High molybdenum murni, semico...mammography

    • 0.18mm EDM Molybdenum PureS Type for CNC High Speed Wire Cut WEDM Machine

      0.18mm EDM Molybdenum PureS Tipe pikeun CNC High S ...

      Kauntungannana kawat molybdenum 1. Kawat molybdenum pricision tinggi, garis diaméterna kontrol kasabaran dina kirang ti 0 mun 0.002mm 2. Babandingan megatkeun kawat low, laju processing nyaeta luhur, kinerja alus sarta harga alus.3. Tiasa rengse stabil lila processing kontinyu.Katerangan Produk Edm molybdenum Moly kawat 0.18mm 0.25mm Molybdenum kawat (semprot moly kawat) utamana dipaké pikeun par otomatis ...

    • 99.95 Molybdenum Pure Molybdenum Product Moly Sheet Moly Plate Moly Foil In High Temperature Furnaces And Associated Equipment

      99.95 Molybdenum Produk Molybdenum Murni Moly S...

      Parameter Produk Item lambar molybdenum / pelat Kelas Mo1, Mo2 Ukuran saham 0.2mm, 0.5mm, 1mm, 2mm MOQ rolling panas, beberesih, digosok Simpenan 1 kilogram Harta anti korosi, résistansi suhu luhur Surface Treatment Hot-digulung permukaan beberesih alkali Electrolytic Polandia permukaan Tiis-digulung permukaan Machined permukaan Téhnologi Tonjolan, forging na rolling Test sarta Quality inspeksi dimensi penampilan qualit ...

    • Molybdenum Round And Polished Square Bar For Steel Industry Molybdenum Price Per Kg For Sale In China Market

      Molybdenum Babak Jeung Digosok Square Bar Pikeun St ...

      Parameter Produk Ngaran Item molybdenum rod atawa bar Bahan molybdenum murni, alloy molybdenum Paket kotak karton, bisi kai atawa sakumaha pamundut MOQ 1 kilogram Aplikasi éléktroda molybdenum, parahu Molybdenum, tungku vakum Crucible, énergi nuklir jsb spésifikasi Mo-1 Molybdenum Standar Komposisi Mo Balance Pb 10 ppm max Bi 10 ppm max Sn 1...