• head_banner_01
  • head_banner_01

Cina Ferro Molybdenum Factory Supply Quality Low Karbon Femo Femo60 Ferro Molybdenum Harga

Katerangan pondok:

Ferro Molybdenum70 utamana dipaké pikeun nambahkeun molybdenum kana baja dina pembuatan baja.Molybdenum dicampurkeun jeung elemen alloy séjén pikeun loba dipaké pikeun nyieun stainless steel, panas baja tahan, asam-tahan baja jeung alat baja.Sarta ogé dipaké pikeun ngahasilkeun alloy nu mibanda sipat fisik utamana.Nambahkeun molybdenum kana casting beusi bisa ningkatkeun kakuatan sarta lalawanan abrasion.


Rincian produk

Tag produk

Komposisi kimiawi

Komposisi FeMo (%)

Kelas

Mo

Si

S

P

C

Cu

FeMo70

65-75

2

0.08

0.05

0.1

0.5

FeMo60-A

60-65

1

0.08

0.04

0.1

0.5

FeMo60-B

60-65

1.5

0.1

0.05

0.1

0.5

FeMo60-C

60-65

2

0.15

0.05

0.15

1

FeMo55-A

55-60

1

0.1

0.08

0.15

0.5

FeMo55-B

55-60

1.5

0.15

0.1

0.2

0.5

Katerangan Produk

Ferro Molybdenum70 utamana dipaké pikeun nambahkeun molybdenum kana baja dina pembuatan baja.Molybdenum dicampurkeun jeung elemen alloy séjén pikeun loba dipaké pikeun nyieun stainless steel, panas baja tahan, asam-tahan baja jeung alat baja.Sarta ogé dipaké pikeun ngahasilkeun alloy nu mibanda sipat fisik utamana.Nambahkeun molybdenum kana casting beusi bisa ningkatkeun kakuatan sarta lalawanan abrasion.

Pasipatan

Nambahkeun molybdenum kana baja ngajadikeun baja boga struktur rupa-grained seragam jeung ningkatkeun hardenability baja pikeun ngaleungitkeun brittleness watek.Molybdenum bisa ngagantikeun volume tungsten dina baja speed tinggi.

Parameter séjén

Standar:(GB/T3649-1987)

Wangun:Ferro Molybdenum, 70 kudu dikirimkeun dina lump atawa bubuk.

ukuran:Kisaran ukuranana ti 10 dugi ka 150mm.kualitas produk ieu anu rentang ukuran partikel kirang ti 10mm × 10mm teu kudu ngaleuwihan 5% tina total kualitas produk ieu.

Paket:100kg per ember beusi atanapi kantong pp 1MT

Aplikasi

Ferro Molybdenum geus lila dipaké salaku aditif has pikeun baja, méré beusi sipat teuas, ngabogaan kakuatan dampak alus teuing, stickiness, sarta teuas pikeun deform, sarta maénkeun peran penting dina formasi infrastruktur sosial kayaning skyscrapers jeung jalan tol. .

Éta ogé dianggo dina widang anu meryogikeun fungsionalitas sareng kualitas anu langkung luhur, sapertos lambaran ipis pikeun mobil sareng bahan komposit khusus pikeun pesawat.

Hal ieu ogé loba dipaké salaku katalis desulfurization salila pemurnian minyak bumi jeung salaku katalis / aditif pikeun industri kimia, contributing kana panyalindungan lingkungan jeung ngembangkeun industri kimia.

Kiwari, molybdenum narik perhatian henteu ngan ukur pikeun aplikasi konvensional tapi ogé salaku bahan énggal pikeun alat komunikasi sareng komponén éléktronik.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • HSG Ferro Tungsten price for sale ferro wolfram FeW 70% 80% lump

      HSG Ferro Tungsten harga pikeun diobral ferro wolfram ...

      Kami nyayogikeun Ferro Tungsten sadaya sasmita sapertos kieu Kelas FeW 8OW-A FeW80-B FEW 80-CW 75% -80% 75% -80% 75% -80% C 0.1% max 0.3% max 0.6% max P 0.03% max 0,04% max 0,05% max S 0,06% max 0,07% max 0,08% max Si 0,5% max 0,7% max 0,7% max Mn 0,25% max 0,35% max 0,5% max max Sn 0,06% max 0,06% max 0,12% max 0,15% max Salaku 0,06% max 0,08% m...

    • Ferro Vanadium

      Ferro Vanadium

      Spésifikasi Komposisi Kimia Merk Ferrovanadium (%) VC Si PS Al Mn ≤ FeV40-A 38.0~45.0 0.60 2.0 0.08 0.06 1.5 --- FeV40-B 38.0~45.0 0.80 3.0 0.15 0.80 3.0 0.15 0.0 2.0 0.06 0.04 1.5 --- FeV50-B 48.0~55.0 0.60 2.5 0.10 0.05 2.0 --- FeV60-A 58.0~65.0 0.40 2.0 0.06 0.04 8.0~5.