• head_banner_01
  • head_banner_01

Galunggung Ferro

  • Ferro Vanadium

    Ferro Vanadium

    Ferrovanadium mangrupakeun alloy beusi diala ku ngurangan vanadium pentoxide dina tungku listrik kalawan karbon, sarta ogé bisa diala ku ngurangan vanadium pentoxide ku tungku listrik silikon metoda termal.

  • HSG Ferro Tungsten price for sale ferro wolfram FeW 70% 80% lump

    HSG Ferro Tungsten harga pikeun dijual ferro wolfram FeW 70% 80% lump

    Ferro Tungsten disiapkeun tina wolframite ku réduksi karbon dina tungku listrik.Ieu utamana dipaké salaku aditif unsur alloying pikeun tungsten ngandung alloy steel (sapertos baja-speed tinggi).Aya tilu rupa ferrotungsten dihasilkeun di Cina, kaasup w701, W702 na w65, kalawan eusi tungsten ngeunaan 65 ~ 70%.Kusabab titik lebur anu luhur, éta henteu tiasa ngalir kaluar tina cairan, ku kituna diproduksi ku metode caking atanapi metode ékstraksi beusi.

  • China Ferro Molybdenum Factory Supply Quality Low Carbon Femo Femo60 Ferro Molybdenum Price

    Cina Ferro Molybdenum Factory Supply Quality Low Karbon Femo Femo60 Ferro Molybdenum Harga

    Ferro Molybdenum70 utamana dipaké pikeun nambahkeun molybdenum kana baja dina pembuatan baja.Molybdenum dicampurkeun jeung elemen alloy séjén pikeun loba dipaké pikeun nyieun stainless steel, panas baja tahan, asam-tahan baja jeung alat baja.Sarta ogé dipaké pikeun ngahasilkeun alloy nu mibanda sipat fisik utamana.Nambahkeun molybdenum kana casting beusi bisa ningkatkeun kakuatan sarta lalawanan abrasion.