• head_banner_01
  • head_banner_01

Kapadetan Tinggi Disesuaikeun Harga Murah Tungsten Murni Sareng Tungsten Heavy Alloy 1kg Tungsten Cube

Katerangan pondok:

Purity: W≥99.95%

Standar: ASTM B760, GB-T 3875, ASTM B777

Beungeut: permukaan taneuh, permukaan machined

Kapadetan: 18,5 g / cm3 -19,2 g / cm3

Aplikasi: Ornamen, hiasan, Balance beurat, desktop, kado, target, industri Militér, jeung saterusna


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Tungsten Blok digosok 1kg Tungsten kubus 38.1mm
Kasucian W≥99,95%
Standar ASTM B760, GB-T 3875, ASTM B777
Beungeut Surface taneuh, permukaan Machined
Kapadetan 18,5 g/cm3 --19,2 g/cm3
Diménsi Ukuran umum:12,7 * 12,7 * 12,7 mm20 * 20 * 20 mm

25,4 * 25,4 * 25,4 mm

38,1 * 38,1 * 38,1 mm

Aplikasi Ornamen, hiasan, Balance beurat, desktop, kado, udagan, industri Militér, jeung saterusna

Ciri-cirina

1. Laser ukiran tungsten kubus pikeun 1kg

2. Titik lebur nyaéta 3410 ℃

3. karasa High.

4. Kapadetan luhur,

5. kakuatan High

6. lalawanan suhu luhur

Ukuran populér

1 inci kubus: 25.4*25.4*25.4mm: 296g/pcs

1.5 inci kubus: 38.1*38.1*38.1mm: 1kg/pcs

2 inci kubus: 50.8*50.8*50.8mm: 2.5kg/pcs

2.5 inci kubus: 63.5*63.5*63.5mm: 4.74kg/pcs

Fitur

1. Titik lebur pangluhurna sadaya logam, sipat kimia rélatif stabil

2. lalawanan alus teuing pikeun korosi éléktrokimia, teu gampang corroded ku hawa.

3. wearability High, karasa High, dénsitas tinggi.

4. Alus kakuatan suhu luhur.

5. Alus sipat émisi éléktron.

6. Sipat mékanis utamana ditangtukeun ku ngolah tekanan sarta status prosés perlakuan panas.1 kg Tungsten kubus

Modeu angkot

Angkutan: TNT, EMS, UPS, FED, DHL, ANGKATAN UDARA, ANGKATAN LAUT, ANGKATAN KAREPI.

Kami gawé bareng sareng perusahaan logistik profésional pikeun nyayogikeun angkutan barang efisien sapertos angkutan laut, udara sareng darat ka konsumén.

Aplikasi

1.Tungsten kubus ieu loba dipaké pikeun Ornamen, hiasan, kado, Balance beurat, kempelan, udagan, industri Militér, jeung saterusna;

2.Birthdays, poé husus, anniversaries, bisa jadi salaku kado pikeun kolega Anjeun, pamajikan, salaki, babaturan, maranéhanana bakal Reuwas jeung beurat kubus urang, volume leutik jeung beurat badag.

3.Tuggnsten murni atanapi tuggnsten alloy kubus 1kg ogé tiasa pikeun desktop Anjeun atawa méja kopi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Niobium Target

      Target Niobium

      Parameter produk spésifikasi Item ASTM B393 9995 target niobium murni digosok pikeun industri Standar ASTM B393 Density 8.57g/cm3 Purity ≥99.95% Ukuran nurutkeun gambar customer urang Inspection Tés komposisi kimia, Tés mékanis, inspeksi ultrasonik, Panémbong ukuran deteksi Kelas R04210, R0422010 , R04261 Permukaan polishing, grinding Téhnik sintered, digulung, ngajalin Fitur resi suhu luhur ...

    • Oem High Purity 99.95% Polish Thin Tungsten Plate Sheet Tungsten Sheets For Industry

      OEM High Purity 99.95% Polandia Ipis Tungsten Pla ...

      Parameter Produk Brand HSG Standar ASTMB760-07;GB/T3875-83 Kelas W1,W2,WAL1,WAL2 Density 19.2g/cc Purity ≥99.95% Ukuran Tebal0.05mm mnt *Width300mm max * L1000mm max meresihan Hideung/Dipoles permukaan Hideung titik 3260C Prosés panas rolling komposisi kimia komposisi kimia Kandungan Impurity (%), ≤ Al Ca Fe Mg Mo Ni Si CNO Balance 0....

    • Factory Price Used For Superconductor Niobium Nb Wire Price Per Kg

      Harga Pabrik Dipaké Pikeun Superconductor Niobium N ...

      Parameter Produk Ngaran Komoditi Kawat Niobium Ukuran Dia0.6mm Permukaan Polandia sareng Purity caang 99.95% Kapadetan 8.57g / cm3 Standar GB / T 3630-2006 Aplikasi Steel, bahan superconducting, aerospace, énergi atom, jsb Kauntungannana 1) bahan superconductivity alus 2) luhur titik lebur 3) Résistansi korosi anu langkung saé 4) Téknologi anu tahan ngagem langkung saé Bubuk Metalurgi waktos kalungguhan 10-15 ...

    • Factory Directly Supply Customized 99.95% Purity Niobium Sheet Nb Plate Price Per Kg 

      Pabrik Langsung Pasokan Disesuaikeun 99.95% Purit ...

      Parameter Produk Ngaran Produk Grosir Purity Luhur 99,95% Lambaran Niobium Plat Niobium Harga Niobium Per Kg Purity Nb ≥99,95% Kelas R04200, R04210, R04251, R04261, Nb1, Nb2 Standar ASTM B393 Ukuran Titik Lebur 2 ℃ Ukuran 4 ℃ Ukuran ℃ (0,1 ~ 6,0) * (120 ~ 420) * (50 ~ 3000) mm: Ketebalan The allowable ketebalan simpangan Width The allowable simpangan Width Panjang Width> 120 ~ 300 Wi...

    • Tantalum Target

      Sasaran Tantalum

      Parameter Produk Nami Produk: target tantalum purity tinggi udagan tantalum murni Bahan Tantalum Purity 99,95% mnt atanapi 99,99% mnt Warna Logam ngagurilap, pérak anu tahan pisan kana korosi.Ngaran séjén Ta udagan Standar ASTM B 708 Ukuran Diaméter > 10mm * kandel > 0.1mm Bentuk Planar MOQ 5pcs Waktos Pangiriman 7 poé Dipaké Sputtering Mesin Palapis Table 1: Komposisi kimia ...

    • High Purity 99.95% w1 w2 Wolfram Melting Metal Tungsten Crucible For High Temperature Induction Furnace

      Murni Luhur 99,95% w1 w2 Wolfram Lebur Logam ...

      Parameter Produk Ngaran Item Résistansi Suhu Tinggi 99,95% Tungsten murni harga lebur pot tungsten murni W Purity: 99,95% Bahan séjén W1, W2, WAL1, WAL2, W-Ni-Fe, W-Ni-Cu, WMO50, WMO20 Density 1. Sintering tungsten crucible Density: 18,0 - 18,5 g / cm3;2.Forging tungsten crucible Density: 18,5 - 19,0 g / cm3 Dimensi & Cubage Numutkeun kabutuhan Anjeun atawa gambar waktos Pangiriman 10-15 poé Aplikasi Hal ieu loba dipaké pikeun ...