• head_banner_01
  • head_banner_01

Beurat

  • Factory Supply High Quality 99.95% Tungsten alloy Tungsten Scrap

    Pabrik Pasokan Kualitas Luhur 99,95% Tungsten alloy Tungsten Scrap

    Jinis / sasmita Tungsten Beurat Sasmita béda jeung variétas tungsten besi tua dipaké pikeun tujuan daur ulang jeung cageur tungsten murni tina besi tua nu.Dibikeun dina tabel di handap ieu sababaraha sasmita penting / jenis tungsten dipaké dina daur ulang.Rincian Kelas Campuran Tungsten Carbide Motong Inserts lt diwangun ku rupa-rupa inserts motong tungsten carbide bersih inserts.These inserts datangna dina ukuran béda, kaasup - pasagi, sagi opat, segitiga, sagi genep atawa octagon.Dilapisi Tungsten Carb...
  • 2022 Steel Making Material Additive Molybdenum Scrap

    2022 Baja Nyieun Bahan Aditif Molybdenum Beurat

    Sakitar 60% tina besi tua Mo dianggo pikeun ngahasilkeun baja rékayasa stainless sareng cunstructional.Sésana dipaké pikeun ngahasilkeun baja alat alloy, alloy super, baja speed tinggi, beusi tuang jeung bahan kimia.

    Baja jeung logam alloy besi tua - sumber molybdenum daur ulang