• head_banner_01
  • head_banner_01

Taros Kami

Beijing Huasheng Metal Bahan Co., Ltd.

Telepon

0086-18511675338,0086-18611528780

Jalur darat

+86-010-87659165

Fax

86-010-56762259

Alamat

Lantai 1, Gedong 13, Palataran No.. 88, Shiliu Center, Jalan Liuxiang, Kacamatan Fengtai, Beijing, 100079, Cina.

Whatsapp

13991166846

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami