• head_banner_01
  • head_banner_01

Pabrik Langsung Pasokan Disesuaikeun 99,95% Purity Niobium Lambaran Nb Harga Plat Per Kg

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Grosir High Purity 99,95% Niobium Lambaran Niobium Plate Harga Niobium Per Kg

Kelas: R04200, R04210, R04251, R04261, Nb1, Nb2

Kamurnian: Nb ≥99,95%

Standar: ASTM B393

Ukuran: Ukuran ngaropéa

Titik lebur: 2468 ℃

Titik didih: 4742 ℃


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Ngaran Produk Borongan High Purity 99.95% Niobium Lambaran Niobium Plate Harga Niobium Per Kg
Kasucian Nb ≥99,95%
Kelas R04200, R04210, R04251, R04261, Nb1, Nb2
Standar ASTM B393
Ukuran ukuran ngaropéa
Titik lebur 2468 ℃
Titik ngagolak 4742 ℃

Ukuran Plat (0.1~6.0)*(120~420)*(50~3000)mm:

Kandel

The allowable ketebalan simpangan

Lebar

The allowable simpangan Width

Panjangna

Lebar> 120~300

Lebar> 300

0.1~0.2

± 0,015

± 0,02

> 300~420

± 2.0

> 100

> 0,2 ~ 0,3

± 0,02

± 0,03

> 200~420

± 2.0

> 100

> 0,3 ~ 0,5

± 0,03

± 0,04

> 200~420

± 2.0

50~3000

> 0,5 ~ 0,8

± 0,04

± 0,06

> 200~420

± 2,0 (± 5,0)

50~3000

> 0,8 ~ 1,0

± 0,06

± 0,08

> 200~420

± 2,0 (± 5,0)

50~3000

> 1.0 ~ 1.5

± 0,08

± 0,10

> 200~420

± 3.0 (± 5.0)

50~3000

> 1.5 ~ 2.0

± 0,12

± 0,14

> 200~420

± 3.0 (± 5.0)

50~3000

> 2.0~3.0

± 0,16

± 0,18

> 200~420

± 5.0

50~3000

> 3.0~4.0

± 0,18

± 0,20

> 200~420

± 5.0

50~3000

> 4.0~6.0

± 0,20

± 0,24

> 200~420

± 5.0

50~3000

Sarat Mékanis (kaayaan annealed):

Kelas Kakuatan tegangan δbpsi (MPa), ≥ kakuatan ngahasilkeun δ0.2, psi (MPa), ≥ Elongation dina 1 "/2" panjang gage,%, ≥
RO4200-1RO4210-2 18000 (125) 12000 (85) 25
Komposisi kimiawi (%)
  Nb Fe Si Ni W Mo Ti Ta O C H N
Nb1 Sésana 0.004 0,002 0,002 0.004 0.004 0,002 0.07 0,015 0.005 0,0015 0.003
Nb2 Sésana 0.02 0.02 0.005 0.02 0.02 0.005 0.15 0.03 0.01 0,0015 0.01

Kauntungan

Kapadetan Lemah sareng Kakuatan Spésifik Tinggi

♦ Résistansi Korosi Alus

♦ lalawanan alus kana pangaruh panas

♦ Nonmagnetic jeung Non-toksik

♦ titik lebur High, alus anti korosi, alus teuing super-konduksi jeung ciri unik lianna.

Aplikasi

♦ Industri éléktronik, Kimia, Éléktronik, Industri Farmasi.

♦ Baja, Keramik, Éléktronik, industri énergi nuklir jeung téhnologi superkonduktor.

♦ Super condouctous, ingots tuang metled jeung agén alloying.

♦ loba dipaké dina manufaktur rupa-rupa baja alloy, alloy suhu luhur, kaca optik, alat motong, bahan superconducting jeung industri lianna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Good And Cheap Niobium Nb Metals 99.95% Niobium Powder For Producing HRNB WCM02

      Alus Jeung Murah Niobium Nb Logam 99.95% Niobium...

      Parameter produk nilai barang Tempat Asal Cina Hebei Ngaran Brand HSG Nomer Modél SY-Nb Aplikasi Pikeun Metalurgi Tujuan Bentuk bubuk Bahan Niobium bubuk Komposisi Kimia Nb>99.9% Ukuran Partikel Kustomisasi Nb Nb>99.9% CC< 500ppm Ni Ni<300ppm Cr Cr< 10ppm WW<10ppm NN<10ppm Komposisi Kimia HRNb-1 ...

    • High Quality Superconductor Niobium Seamless Tube Price Per Kg

      Kualitas luhur Superkonduktor Niobium Seamless Tu ...

      Parameter Produk Ngaran Produk Digosok Tube Seamless Niobium Murni pikeun Piercing Perhiasan kg Bahan Niobium Murni jeung Niobium Alloy Purity Niobium Murni 99,95% mnt.Kelas R04200, R04210, Nb1Zr (R04251 R04261), Nb10Zr, Nb-50Ti jsb Bentuk Tube / pipa, buleud, pasagi, blok, kubus, ingot jsb ngaropéa Standar ASTM B394 Dimensi Nampa ngaropéa Aplikasi Industri éléktronik, industri baja, industri kimia. , optik, batu permata ...

    • High Purity And High Temperature Alloy Addition Niobium Metal Price Niobium Bar Niobium Ingots

      Purity Luhur Jeung Suhu Luhur Tambihan Alloy ...

      Diménsi 15-20 mm x 15-20 mm x 400-500 mm Urang ogé bisa chip atawa naksir bar ka ukuran leuwih leutik dumasar kana pamundut anjeun Eusi Impurity Fe Si Ni W Mo Ti 0,004 0,004 0,002 0,005 0,005 0,002 Ta OCHN 0,002 Ta OCHN 0,002 Ta OCHN 0,002 0.003 Katerangan Produk ...

    • Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99.95% Niobium Rod Pure Niobium Round Bar Price

      Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99,95% Niobium Rod P...

      Parameter Produk Ngaran produk ASTM B392 B393 High Purity Niobium Rod Niobium Bar jeung Best Harga Purity Nb ≥99.95% Kelas R04200, R04210, R04251, R04261, Nb1, Nb2 Standar ASTM B392 Ukuran ukuranana ngaropéa darajat lebur 246 Bograde titik lebur 472 Bograde derajat titik lebur ♦ Kapadetan lemah sareng Kakuatan Spésifik Luhur♦ Résistansi Korosi Alus ♦ Résistansi anu hadé pikeun pangaruh panas ♦ Nonmagnétik sareng Non-toxi ...

    • As Collection Element Polished Surface Nb Pure Niobium Metal Niobium Cube Niobium Ingot

      Salaku Unsur Koléksi Digosok Permukaan Nb Murni ...

      Parameter Produk Ngaran Produk Ingot Niobium Murni Bahan Niobium murni sarta alloy niobium Diménsi Numutkeun pamundut anjeun Kelas RO4200.RO4210,R04251,R04261 Prosés Tiis digulung, Hot digulung, Extruded ciri titik lebur: 2468 ℃ titik golak: 4744 ℃ Aplikasi loba dipaké dina kimia. , éléktronika, aviation jeung aerospace widang Fitur Produk Résistansi korosi alus teuing.

    • HSG High Quality Good Price Pure 9995 High Purity Customized Niobium Block

      HSG kualitas luhur harga alus murni 9995 High Puri ...

      Item Parameter Produk Blok Niobium Tempat Asal Cina Ngaran Brand HSG Nomer Modél NB Aplikasi Sumber cahaya listrik Bentuk blok Bahan Niobium Komposisi Kimia NB Ngaran Produk Blok Niobium Purity 99,95% Warna Pérak Gray Tipe Blok Ukuran Disesuaikeun Ukuran Pasar Utama Éropa Wétan Density 16,65g/cm3 MOQ 1 Kg Paket Steel drum Brand HSGa Pasipatan ...