• head_banner_01
  • head_banner_01

Purity High Jeung Suhu Luhur Alloy Tambihan Niobium Metal Harga Niobium Bar Niobium Ingots

Katerangan pondok:

Bar niobium disinter tina bubuk Nb2O5, produk semi-rengse anu dicandak pikeun ngalebur ingot niobium, atanapi salaku aditif alloy pikeun produksi baja atanapi superalloy.Bar niobium kami dikarbonisasi sareng disinter dua kali.Bar padet sareng pangotor gas rendah.Kami nyayogikeun laporan analisa kalebet C, N, H, O sareng elemen sanésna anu diperyogikeun ku palanggan.Di sagigireun tantalum bar, urang ogé bisa nyadiakeun produk tantalum giling sejen tur bagian fabricated luyu jeung paménta individu customer urang.


Rincian produk

Tag produk

Diménsi

15-20 mm x 15-20 mm x 400-500 mm

Urang ogé bisa chip atawa naksir bar ka ukuran leuwih leutik dumasar kana pamundut anjeun

eusi najis

Fe

Si

Ni

W

Mo

Ti

0.004

0.004

0,002

0.005

0.005

0,002

Ta

O

C

H

N

 

0.05

0.012

0,0035

0,0012

0.003

 

Katerangan Produk

Bar niobium disinter tina bubuk Nb2O5, produk semi-rengse anu dicandak pikeun ngalebur ingot niobium, atanapi salaku aditif alloy pikeun produksi baja atanapi superalloy.Bar niobium kami dikarbonisasi sareng disinter dua kali.Bar padet sareng pangotor gas rendah.Kami nyayogikeun laporan analisa kalebet C, N, H, O sareng elemen sanésna anu diperyogikeun ku palanggan.Di sagigireun tantalum bar, urang ogé bisa nyadiakeun produk tantalum giling sejen tur bagian fabricated luyu jeung paménta individu customer urang.

Pamariksaan

Kualitas permukaan

Analisis kimiawi

Tés sareng pamariksaan sanésna sayogi upami dipénta

Bungkusan sareng waktos kalungguhan

Packing: pakét vakum / 15kg-50kg per drum. / Salaku ngaropéa

Kuantitas (KG)

1-5

>5

Est.Waktos (dinten)

5

Pikeun dirundingkeun

Fitur

1. Kelas: Nb1, Nb-Ti, RO4200, RO4210
2. Ukuran: Diaméterna 1mm min.
3. Kamurnian: 99,95%
4. Sertifikasi: ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, CE
5. Wangun: rod, bar, piring, lambar, foil, tube, kawat, crucible, jsb.
6. Standar: ASTM B392, 393, 394...
7. Aplikasi: bahan semikonduktor, palapis vakum, trays sintering jeung parahu, aplikasi kimiawi husus.
8. Fitur Produk: titik lebur High, dénsitas luhur, résistansi oksidasi suhu luhur, jasa panjang, résistansi kana korosi.

Aplikasi

1. Industri éléktronik Kimia, éléktronik, industri Pharmaceu.

2. Pikeun baja, keramik, éléktronika, industri énergi nuklir jeung téhnologi superconductor;

3. Pikeun super condouctous, ingots tuang meltled sarta agén alloying.

4. Loba dipaké dina manufaktur rupa-rupa baja alloy, alloy suhu luhur, kaca optik, alat motong, éléktronika jeung bahan superconducting jeung industri lianna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • As Collection Element Polished Surface Nb Pure Niobium Metal Niobium Cube Niobium Ingot

      Salaku Unsur Koléksi Digosok Permukaan Nb Murni ...

      Parameter Produk Ngaran Produk Ingot Niobium Murni Bahan Niobium murni sarta alloy niobium Diménsi Numutkeun pamundut anjeun Kelas RO4200.RO4210,R04251,R04261 Prosés Tiis digulung, Hot digulung, Extruded ciri titik lebur: 2468 ℃ titik golak: 4744 ℃ Aplikasi loba dipaké dina kimia. , éléktronika, aviation jeung aerospace widang Fitur Produk Résistansi korosi alus teuing.

    • Good And Cheap Niobium Nb Metals 99.95% Niobium Powder For Producing HRNB WCM02

      Alus Jeung Murah Niobium Nb Logam 99.95% Niobium...

      Parameter produk nilai barang Tempat Asal Cina Hebei Ngaran Brand HSG Nomer Modél SY-Nb Aplikasi Pikeun Metalurgi Tujuan Bentuk bubuk Bahan Niobium bubuk Komposisi Kimia Nb>99.9% Ukuran Partikel Kustomisasi Nb Nb>99.9% CC< 500ppm Ni Ni<300ppm Cr Cr< 10ppm WW<10ppm NN<10ppm Komposisi Kimia HRNb-1 ...

    • High Quality Superconductor Niobium Seamless Tube Price Per Kg

      Kualitas luhur Superkonduktor Niobium Seamless Tu ...

      Parameter Produk Ngaran Produk Digosok Tube Seamless Niobium Murni pikeun Piercing Perhiasan kg Bahan Niobium Murni jeung Niobium Alloy Purity Niobium Murni 99,95% mnt.Kelas R04200, R04210, Nb1Zr (R04251 R04261), Nb10Zr, Nb-50Ti jsb Bentuk Tube / pipa, buleud, pasagi, blok, kubus, ingot jsb ngaropéa Standar ASTM B394 Dimensi Nampa ngaropéa Aplikasi Industri éléktronik, industri baja, industri kimia. , optik, batu permata ...

    • Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99.95% Niobium Rod Pure Niobium Round Bar Price

      Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99,95% Niobium Rod P...

      Parameter Produk Ngaran produk ASTM B392 B393 High Purity Niobium Rod Niobium Bar jeung Best Harga Purity Nb ≥99.95% Kelas R04200, R04210, R04251, R04261, Nb1, Nb2 Standar ASTM B392 Ukuran ukuranana ngaropéa darajat lebur 246 Bograde titik lebur 472 Bograde derajat titik lebur ♦ Kapadetan lemah sareng Kakuatan Spésifik Luhur♦ Résistansi Korosi Alus ♦ Résistansi anu hadé pikeun pangaruh panas ♦ Nonmagnétik sareng Non-toxi ...

    • HSG High Quality Good Price Pure 9995 High Purity Customized Niobium Block

      HSG kualitas luhur harga alus murni 9995 High Puri ...

      Item Parameter Produk Blok Niobium Tempat Asal Cina Ngaran Brand HSG Nomer Modél NB Aplikasi Sumber cahaya listrik Bentuk blok Bahan Niobium Komposisi Kimia NB Ngaran Produk Blok Niobium Purity 99,95% Warna Pérak Gray Tipe Blok Ukuran Disesuaikeun Ukuran Pasar Utama Éropa Wétan Density 16,65g/cm3 MOQ 1 Kg Paket Steel drum Brand HSGa Pasipatan ...

    • Factory Price Used For Superconductor Niobium Nb Wire Price Per Kg

      Harga Pabrik Dipaké Pikeun Superconductor Niobium N ...

      Parameter Produk Ngaran Komoditi Kawat Niobium Ukuran Dia0.6mm Permukaan Polandia sareng Purity caang 99.95% Kapadetan 8.57g / cm3 Standar GB / T 3630-2006 Aplikasi Steel, bahan superconducting, aerospace, énergi atom, jsb Kauntungannana 1) bahan superconductivity alus 2) luhur titik lebur 3) Résistansi korosi anu langkung saé 4) Téknologi anu tahan ngagem langkung saé Bubuk Metalurgi waktos kalungguhan 10-15 ...