• head_banner_01
  • head_banner_01

purity tinggi bentuk buleud 99.95% Mo bahan 3N5 Molybdenum sputtering target pikeun palapis kaca & hiasan

Katerangan pondok:

Ngaran Brand: HSG Metal

Jumlah modél: target HSG-moly

Kelas: MO1

Titik lebur (℃): 2617

Ngolah: Sintering / Ngajalin

Wangun: Bagian Wangun Husus

Bahan: molybdenum murni

Komposisi Kimia: Mo:> = 99,95%

Sertipikat: ISO9001: 2015

Standar: ASTM B386


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Ngaran Brand HSG Metal
Nomer modél target HSG-moly
Kelas MO1
Titik lebur (℃) 2617
Ngolah Sintering / Ngapalkeun
Wangun Bagian Wangun Husus
Bahan molybdenum murni
Komposisi kimiawi Mo:> = 99,95%
Sertipikat ISO9001:2015
Standar ASTM B386
Beungeut Caang jeung taneuh Surface
Kapadetan 10,28g/cm3
Warna Kilauan Logam
Kasucian Mo:> = 99,95%
Aplikasi pilem palapis PVD dina industri kaca, ion plating
Kauntungan Résistansi Suhu Tinggi, Purity Tinggi, Résistansi Korosi Langkung Saé

kasadiaan baku digambarkeun di handap.ukuran sejen tur tolerances sadia.

Kandel

Max.Lebar

Max.Panjangna

.090"

24"

110"

.125"

24"

80"

.250"

24"

40"

.500"

24"

24"

>.500"

24"

 

Pikeun ketebalan leuwih gede, produk plat biasana dugi ka 40 kilogram beurat maksimum per piece.Molybdenum Lempeng Standar Ketebalan Tolerance

Kandel

.25" nepi ka 6"

6" nepi ka 12"

12" nepi ka 24"

.090"

± .005"

± .005"

± .005"

> .125

± 4%

± 4%

± 4%

Molybdenum Lempeng Standar Width kasabaran

Kandel

.25" nepi ka 6"

6" nepi ka 12"

12" nepi ka 24"

.090"

± .031"

± .031"

± .031"

> .125

± .062"

± 062"

± 062"

Catetan

Lambaran (0.13mm ≤ketebalan ≤ 4.75mm)

Plat (ketebalan > 4.75mm)

dimensi séjén bisa disawalakeun.

Target molybdenum mangrupa bahan industri, loba dipaké dina kaca conductive, STN / TN / TFT-LCD, kaca optik, palapis ion jeung industri lianna.Éta cocog pikeun sadaya palapis datar sareng sistem palapis spin.

Target molybdenum boga dénsitas 10,2 g / cm3.Titik lebur nyaéta 2610 ° C.Titik didih nyaéta 5560 ° C.

Purity target molybdenum: 99,9%, 99,99%

Spésifikasi: target buleud, target piring, target puteran

Fitur

konduktivitas listrik alus teuing;
Résistansi suhu luhur;
Titik lebur tinggi, oksidasi tinggi sareng résistansi erosi.

Aplikasi

Loba dipaké salaku éléktroda atawa bahan wiring, dina sirkuit terpadu semikonduktor, tampilan panel datar jeung manufaktur panel surya sarta widang lianna.Dina waktu nu sarua, urang boga produksi tungsten, tantalum target, target niobium, udagan tambaga, diménsi husus produksi luyu jeung sarat customer.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • High Pure 99.8% titanium grade 7 rounds sputtering targets ti alloy target for coating factory supplier

      Luhur Murni 99,8% titanium kelas 7 rounds sputter ...

      Parameter produk Ngaran produk Titanium target pikeun mesin palapis pvd Kelas Titanium (Gr1, Gr2, Gr5, Gr7, GR12) target alloy: Ti-Al, Ti-Cr, Ti-Zr jsb Asal kota Baoji Propinsi Shaanxi china eusi titanium ≥99.5 (% ) Eusi najis <0,02 (%) Kapadetan 4,51 atawa 4,50 g/cm3 Standar ASTM B381;ASTM F67, ASTM F136 Ukuran 1. Target buleud: Ø30--2000mm, ketebalan 3.0mm--300mm;2. Piring Targe: Panjang: 200-500mm Lebar: 100-230mm Thi ...

    • Tungsten Target

      Tungsten Target

      Parameter produk Ngaran Produk Tungsten (W) sputtering target Kelas W1 Sadia Purity (%) 99.5%, 99.8%, 99.9%, 99.95%, 99.99% Wangun: Piring, buleud, usaha Rotary, pipe / tube spésifikasi Salaku konsumén tungtutan Standar ASTM B760- 07,GB/T 3875-06 Density ≥19.3g/cm3 Titik lebur 3410°C Volume atom 9.53 cm3/mol Koefisien suhu lalawanan 0.00482 I/℃ Panas sublimation 847.8 kJ/mol(25℃) Panas laten 40.6 ℃ kJ/mol...

    • Tantalum Target

      Sasaran Tantalum

      Parameter Produk Nami Produk: target tantalum purity tinggi udagan tantalum murni Bahan Tantalum Purity 99,95% mnt atanapi 99,99% mnt Warna Logam ngagurilap, pérak anu tahan pisan kana korosi.Ngaran séjén Ta udagan Standar ASTM B 708 Ukuran Diaméter > 10mm * kandel > 0.1mm Bentuk Planar MOQ 5pcs Waktos Pangiriman 7 poé Dipaké Sputtering Mesin Palapis Table 1: Komposisi kimia ...

    • Niobium Target

      Target Niobium

      Parameter produk spésifikasi Item ASTM B393 9995 target niobium murni digosok pikeun industri Standar ASTM B393 Density 8.57g/cm3 Purity ≥99.95% Ukuran nurutkeun gambar customer urang Inspection Tés komposisi kimia, Tés mékanis, inspeksi ultrasonik, Panémbong ukuran deteksi Kelas R04210, R0422010 , R04261 Permukaan polishing, grinding Téhnik sintered, digulung, ngajalin Fitur resi suhu luhur ...