Urang nyadiakeun produk luhur

PRODUK KAMI

  • China Ferro Molybdenum Factory Supply Quality Low Carbon Femo Femo60 Ferro Molybdenum Price

    Cina Ferro Molybdenum Factory Supply Quality L ...

    Komposisi Kimia Komposisi FeMo (%) Kelas Mo Si SPC Cu FeMo70 65-75 2 0.08 0.05 0.1 0.5 FeMo60-A 60-65 1 0.08 0.04 0.1 0.5 FeMo60-B 60-65 1.5 0.5 0.5 0.5 FeMo60-A 0.15 0.05 0.15 1 FeMo55-A 55-60 1 0.1 0.08 0.15 0.5 FeMo55-B 55-60 1.5 0.15 0.1 0.2 0.5 Pedaran Produk Ferro Molybdenum70 utamana dipaké pikeun nambahkeun baja molybdenum.Molybde...

  • HSG Ferro Tungsten price for sale ferro wolfram FeW 70% 80% lump

    HSG Ferro Tungsten harga pikeun diobral ferro wolfram ...

    Kami nyayogikeun Ferro Tungsten sadaya sasmita sapertos kieu Kelas FeW 8OW-A FeW80-B FEW 80-CW 75% -80% 75% -80% 75% -80% C 0.1% max 0.3% max 0.6% max P 0.03% max 0,04% max 0,05% max S 0,06% max 0,07% max 0,08% max Si 0,5% max 0,7% max 0,7% max Mn 0,25% max 0,35% max 0,5% max max Sn 0,06% max 0,06% max 0,12% max 0,15% max Salaku 0,06% max 0,08% max 0,10% max Bi 0,05% max 0,05% max 0,0...

  • High Purity And High Temperature Alloy Addition Niobium Metal Price Niobium Bar Niobium Ingots

    Purity Luhur Jeung Suhu Luhur Tambihan Alloy ...

    Diménsi 15-20 mm x 15-20 mm x 400-500 mm Urang ogé bisa chip atawa naksir bar ka ukuran leuwih leutik dumasar kana pamundut anjeun Eusi Impurity Fe Si Ni W Mo Ti 0,004 0,004 0,002 0,005 0,005 0,002 Ta OCHN 0,002 Ta OCHN 0,002 Ta OCHN 0,002 0.003 Produk Katerangan Niobium bar ieu disinter tina bubuk Nb2O5, produk semi-rengse nu dicokot pikeun lebur ingot niobium, atawa salaku aditif alloy pikeun baja atawa superalloy produksi.Bar niobium kami nyaéta ...

  • Molybdenum Round And Polished Square Bar For Steel Industry Molybdenum Price Per Kg For Sale In China Market

    Molybdenum Babak Jeung Digosok Square Bar Pikeun St ...

    Parameter Produk Ngaran Item rod molybdenum atanapi bar Bahan molybdenum murni, alloy molybdenum Paket kotak karton, bisi kai atawa sakumaha pamundut MOQ 1 kilogram Aplikasi éléktroda Molybdenum, parahu Molybdenum, tungku vakum Crucible, énergi nuklir jsb spésifikasi Mo-1 Molybdenum Standar Komposisi Mo Balance Pb 10 ppm max Bi 10 ppm max Sn 10 ppm max Sb 10 ppm max Cd 10 ppm max Fe 50 ppm max Ni 30 ppm max Al 20 ppm max Si 30 ppm max Ca 20 ppm max M...

  • High Pure 99.8% titanium grade 7 rounds sputtering targets ti alloy target for coating factory supplier

    Luhur Murni 99,8% titanium kelas 7 rounds sputter ...

    Parameter produk Ngaran produk Titanium target pikeun mesin palapis pvd Kelas Titanium (Gr1, Gr2, Gr5, Gr7, GR12) target alloy: Ti-Al, Ti-Cr, Ti-Zr jsb Asal kota Baoji Propinsi Shaanxi china eusi titanium ≥99.5 (% ) Eusi najis <0,02 (%) Kapadetan 4,51 atawa 4,50 g/cm3 Standar ASTM B381;ASTM F67, ASTM F136 Ukuran 1. Target buleud: Ø30–2000mm, ketebalan 3.0mm–300mm;2. Piring Targe: Panjang: 200-500mm Width: 100-230mm Kandel: 3-40mm;3. Sasaran tabung: Dia...

  • high purity round shape 99.95% Mo material 3N5 Molybdenum sputtering target for glass coating & decoration

    purity tinggi bentuk buleud 99,95% Mo bahan 3N5 ...

    Parameter produk Ngaran Brand HSG Metal Jumlah Modél Target HSG-moly Kelas MO1 Titik lebur (℃) 2617 Processing Sintering / Wangun Ngajalin Bagian Bentuk Husus Bahan molybdenum Murni Komposisi Kimia Mo:> = 99,95% bijil ISO9001: 2015 Standar ASTM B386 Permukaan Caang jeung Taneuh Density Permukaan 10.28g / cm3 Warna Metallic Luster Purity Mo:> = 99.95% Aplikasi pilem palapis PVD dina industri kaca, plating ion Kauntungan Résistansi Suhu Tinggi, Hig ...

  • 99.95 Molybdenum Pure Molybdenum Product Moly Sheet Moly Plate Moly Foil In High Temperature Furnaces And Associated Equipment

    99.95 Molybdenum Produk Molybdenum Murni Moly S...

    Parameter Produk Item lambar molybdenum / pelat Kelas Mo1, Mo2 Ukuran saham 0.2mm, 0.5mm, 1mm, 2mm MOQ rolling panas, beberesih, digosok Simpenan 1 kilogram Harta anti korosi, résistansi suhu luhur Surface Treatment Hot-digulung permukaan beberesih alkali Electrolytic Polandia Permukaan Cold-rolled surface Machined surface Technology extrusion, forging and rolling Test and Quality dimension inspection penampilan kualitas test test performance test mechanical pro...

  • High Pure 99.95% For Atomic Energy Industry Good Plasticity Wear Resistance Tantalum Rod/Bar Tantalum Products

    Luhur Murni 99.95% Pikeun Industri Énergi Atom Goo ...

    Parameter Produk Ngaran Produk 99,95% Tantalum ingot bar pembeli ro5400 tantalum harga Purity 99,95% mnt Kelas R05200, R05400, R05252, RO5255, R05240 Standar ASTM B365 Ukuran Dia (1 ~ 25) xMax3000-roll Conditioned / 1mmHotold;2. Alkaline beberesih;3.Electrolytic Polandia;4.Machining, grinding;5. Stress relief annealing.Harta mékanis (Annealed) Kelas;Kakuatan tensile mnt; Kakuatan ngahasilkeun mnt;Elongation mnt,% (UNS), psi (MPa), psi (MPa) (2%), (1in. panjangna gage) (RO5200...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • team
  • homr-aboutus
  • home_about1
  • home_about

Katerangan ringkes:

Beijing Huasheng Metal Bahan Co., Ltd. diadegkeun dina 2003. Pausahaan geus lila kalibet dina operasi logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, alloy ferro jeung beungbeurat tungku).Produksi sareng pamrosésan utama: produk tungsten sareng molybdenum, produk tantalum sareng niobium, bubuk tungsten, bubuk tungsten karbida, bubuk molybdenum, bubuk niobium, bubuk tantalum sareng produk bubuk logam langka sanésna, nikel, kobalt, rhenium sareng produk logam non-ferrous sanés.

Perusahaan kami sareng warta anu aya hubunganana sareng industri

KAJIAN & WARTA

  • wu tie1
  • mu jing kuang1
  • mu tie1
  • wu tie1
  • mu jing kuang1
  • 25 Maret harga tungsten beusi

    Beijing Huasheng logam mulia Bahan Co., LTD., Diadegkeun dina 2003, geus kalibet dina logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, ferroalloy jeung muatan) pikeun produksi time.Main lila jeung ngolah: produk tungsten sareng molybdenum, tantalum sareng niobium pro ...

  • Harga konsentrasi molybdenum domestik dina 25 Maret

    Beijing Huasheng logam mulia Bahan Co., LTD., Diadegkeun dina 2003, geus kalibet dina logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, ferroalloy jeung muatan) pikeun produksi time.Main lila jeung ngolah: produk tungsten sareng molybdenum, tantalum sareng niobium pro ...

  • 25 Agustus harga ferro molybdenum domestik jeung asing

    Beijing Huasheng logam mulia Bahan Co., LTD., Diadegkeun dina 2003, geus kalibet dina logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, ferroalloy jeung muatan) pikeun produksi time.Main lila jeung ngolah: produk tungsten sareng molybdenum, tantalum sareng niobium pro ...

  • 24 Maret harga beusi tungsten

    Beijing Huasheng logam mulia Bahan Co., LTD., Diadegkeun dina 2003, geus kalibet dina logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, ferroalloy jeung muatan) pikeun produksi time.Main lila jeung ngolah: produk tungsten sareng molybdenum, tantalum sareng niobium pro ...

  • Harga konsentrasi molybdenum domestik dina 24 Maret

    Beijing Huasheng logam mulia Bahan Co., LTD., Diadegkeun dina 2003, geus kalibet dina logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, ferroalloy jeung muatan) pikeun produksi time.Main lila jeung ngolah: produk tungsten sareng molybdenum, tantalum sareng niobium pro ...