• head_banner_01
  • head_banner_01

Metal Target

  • high purity round shape 99.95% Mo material 3N5 Molybdenum sputtering target for glass coating & decoration

    purity tinggi bentuk buleud 99.95% Mo bahan 3N5 Molybdenum sputtering target pikeun palapis kaca & hiasan

    Ngaran Brand: HSG Metal

    Jumlah modél: target HSG-moly

    Kelas: MO1

    Titik lebur (℃): 2617

    Ngolah: Sintering / Ngajalin

    Wangun: Bagian Wangun Husus

    Bahan: molybdenum murni

    Komposisi Kimia: Mo:> = 99,95%

    Sertipikat: ISO9001: 2015

    Standar: ASTM B386

  • Niobium Target

    Target Niobium

    Item: ASTM B393 9995 target niobium murni digosok pikeun industri

    Standar: ASTM B393

    Kapadetan: 8.57g/cm3

    Purity: ≥99.95%

    Ukuran: nurutkeun gambar customer urang

    Pamariksaan: Uji komposisi kimia, Uji mékanis, pamariksaan ultrasonik, deteksi ukuran penampilan

    Kapadetan: ≥8.6g/cm^3

    Titik lebur: 2468 ° C.

  • High Pure 99.8% titanium grade 7 rounds sputtering targets ti alloy target for coating factory supplier

    Tinggi Murni 99.8% titanium kelas 7 rounds sputtering target ti alloy target pikeun supplier pabrik palapis

    Ngaran produk: Titanium target pikeun mesin palapis pvd

    Kelas: Titanium (Gr1, Gr2, Gr5, Gr7, GR12)

    Target alloy: Ti-Al, Ti-Cr, Ti-Zr jsb

    Asal: Kota Baoji Propinsi Shaanxi china

    Eusi titanium: ≥99.5 (%)

    Eusi najis: <0,02 (%)

    Kapadetan: 4,51 atawa 4,50 g / cm3

    Standar: ASTM B381;ASTM F67, ASTM F136

  • Tantalum Target

    Sasaran Tantalum

    Bahan: Tantalum

    Purity: 99,95% mnt atanapi 99,99% mnt

    Warna: Logam ngagurilap, pérak anu tahan pisan kana korosi.

    Ngaran séjén: Ta udagan

    Standar: ASTM B 708

    Ukuran: Diaméter > 10mm * kandel > 0.1mm

    Wangun: Planar

    MOQ: 5 PCS

    waktos pangiriman: 7 poé

  • Tungsten Target

    Tungsten Target

    Ngaran produk: Tungsten (W) sputtering target

    Kelas: W1

    Sadia Purity (%): 99,5%,99,8%,99,9%,99,95%,99,99%

    Wangun: Piring, buleud, Rotary, pipa / tube

    spésifikasi: Salaku tungtutan konsumén

    Baku: ASTM B760-07, GB / T 3875-06

    Kapadetan: ≥19.3g/cm3

    Titik lebur: 3410 ° C

    Volume atom: 9,53 cm3/mol

    Koéfisién hawa lalawanan: 0,00482 I / ℃