• head_banner_01
  • head_banner_01

Luhur Murni 99,95% Pikeun Industri Énergi Atom Alus Plasticity Wear Résistansi Tantalum Rod / Bar Tantalum Produk

Katerangan pondok:

Ngaran produk: 99,95% Tantalum ingot bar pembeli ro5400 harga tantalum

Purity: 99,95% mnt

Kelas: R05200, R05400, R05252, RO5255, R05240

Standar: ASTM B365

Ukuran: Diaméterna (1~25)xMax3000mm

produk ngaropéa: Numutkeun gambar, syarat husus bisa sapuk kana ku supplier jeung meuli.


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Ngaran Produk 99,95% Tantalum ingot bar pembeli ro5400 harga tantalum
Kasucian 99,95% mnt
Kelas R05200, R05400, R05252, RO5255, R05240
Standar ASTM B365
Ukuran Diaméterna(1~25)xMax3000mm
Kaayaan 1.Hot-digulung / Tiis-digulung;2. Alkaline beberesih;3.Electrolytic Polandia;4.Machining, grinding;5. Stress relief annealing.
sipat mékanis (Annealed)
Kelas;Kakuatan tensile mnt; Kakuatan ngahasilkeun mnt;Elongation mnt,%
(UNS), psi (MPa), psi (MPa) (2%), (1in. panjang gage)
(RO5200, RO5400), 30000 (207), 20000 (138), 20
Ta-10W (RO5255), 70000 (482), 60000 (414), 15
Ta-2.5W (RO5252), 40000 (276), 30000 (207), 20
Ta-40Nb (RO5240), 35000 (241), 20000 (138), 25
produk ngaropéa Numutkeun gambar, syarat husus kudu sapuk kana ku supplier jeung meuli.

Spésifikasi

Diameter Toleransi diaméterna Panjangna Toleransi
rod forging Batang Extruded rod rolling rod taneuh
3.0-4.5 ± 0,05 - ± 0,05 - 500-1500 + 5
> 4.5-6.5 ± 0,10 - ± 0,10 - 500-1500 + 5
> 6.5-10.0 ± 0,15 - ± 0,15 - 400-1500 + 5
> 10-16 ± 0,20 - ± 0,20 - 300-1200 + 5
> 16-18 ± 1.0 - - ± 0.30 200-2000 + 20
> 18-25 ± 1,5 ± 1.0 - ± 0,40 200-2000 + 20
> 25-40 ± 2.0 ± 1,5 - ± 0,50 150-4000 + 20
> 40-50 ± 2,5 ± 2.0 - ± 0,60 100-3000 + 20
> 50-65 ± 3.0 ± 2.0 - ± 0,80 100-1500 + 20

TabélⅠKomposisi Kimia Tantalum Rod

Kimia ppm
Katerangan Komponén lulugu Kotoran maksimum
Ta Nb Fe Si Ni W Mo Ti O C H N
Ta1 Sésana 300 40 30 20 40 40 20 150 40 15 20
Ta2 Sésana 800 100 100 50 200 200 50 200 100 15 100
TaNb3 Sésana <35000 100 100 50 200 200 50 200 100 15 100
TaNb20 Sésana 170000- 230000 100 100 50 200 200 50 200 100 15 100
Ta2.5W Sésana 400 50 30 20 30000 60 20 150 50 15 60
Ta10W Sésana 400 50 30 20 110000 60 20 150 50 15 60

Méja Ⅱ Variasi Diijinkeun diaméterna pikeun Batang Tantalum

Diaméterna, inci (mm) Toleransi, +/-inci (mm)
0.125~0.187 kaasup (3.175~4.750) 0.003 (0.076)
0,187~0,375 kaasup (4,750~9,525) 0.004 (0.102)
0,375~0,500 teu kaasup (9,525~12,70) 0.005 (0.127)
0,500~0,625 kaasup (12,70~15,88) 0.007 (0.178)
0,625~0,750 kaasup (15,88~19,05) 0.008 (0.203)
0.750~1.000 kaasup (19.05~25.40) 0.010 (0.254)
1.000~1.500 kaasup (25.40~38.10) 0.015 (0.381)
1.500~2.000 kaasup (38.10~50.80) 0.020 (0.508)
2.000~2.500 kaasup (50.80~63.50) 0.030 (0.762)

Aplikasi

Kapasitor;implants bedah jeung instrumen;nozzles ink jet.

Dipaké dina alat laboratorium.

Dipaké salaku diganti pikeun platinum.

Dipaké dina manufaktur alloy super jeung éléktron-beam lebur.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99.95% Niobium Rod Pure Niobium Round Bar Price

      Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99,95% Niobium Rod P...

      Parameter Produk Ngaran produk ASTM B392 B393 High Purity Niobium Rod Niobium Bar jeung Best Harga Purity Nb ≥99.95% Kelas R04200, R04210, R04251, R04261, Nb1, Nb2 Standar ASTM B392 Ukuran ukuranana ngaropéa darajat lebur 246 Bograde titik lebur 472 Bograde derajat titik lebur ♦ Kapadetan lemah sareng Kakuatan Spésifik Luhur♦ Résistansi Korosi Alus ♦ Résistansi anu hadé pikeun pangaruh panas ♦ Nonmagnétik sareng Non-toxi ...

    • Supply High Purity 99.9% Spherical Cast Tungsten Carbide Wc Metal Powder

      Suplai Purity High 99.9% Bulat matak Tungste ...

      Parameter produk nilai barang Tempat Asal Cina Ngaran Brand HSG Jumlah Modél SY-WC-01 Aplikasi grinding, Lapisan, keramik Wangun Bubuk Bahan Tungsten Komposisi Kimia WC Ngaran produk Tungsten Carbide Panémbong Hideung kristal héksagonal, logam luster CAS No 12070-12-1 EINECS 235-123-0 Résistansi 19.2*10-6Ω*cm Kapadetan 15.63g/m3 Nomer UN UN3178 Teu karasa 93.0-93.7HRA Sampel Sadia Purit...

    • Tantalum Sheet Tantalum Cube Tantalum Block

      Tantalum Lambaran Tantalum kubus Tantalum Blok

      Parameter Produk Density 16.7g/cm3 Purity 99.95% Surface caang, tanpa retakan titik lebur 2996 ℃ Ukuran sisikian ≤40um Prosés sintering, rolling panas, rolling tiis, annealing Aplikasi médis, kinerja industri Karasa Sedeng, ductility, kateguhan tinggi jeung koefisien low termal. spésifikasi ékspansi Kandel (mm) Lebar (mm) Panjang (mm) Foil 0.01-0.0...

    • Factory Supply High Quality 99.95% Tungsten alloy Tungsten Scrap

      Pabrik Pasokan Kualitas Luhur 99.95% Tungsten sadayana ...

      Jinis / sasmita Tungsten Beurat Sasmita béda jeung variétas tungsten besi tua dipaké pikeun tujuan daur ulang jeung cageur tungsten murni tina besi tua nu.Dibikeun dina tabel di handap ieu sababaraha sasmita penting / jenis tungsten dipaké dina daur ulang.Rincian Kelas Campuran Tungsten Carbide Motong Inserts lt diwangun ku rupa-rupa inserts motong tungsten carbide bersih inserts.These inserts datangna dina ukuran béda, kaasup - pasagi, sagi opat, segitiga, sagi genep atawa octagon.Dilapisi Tungsten Carb...

    • China Ferro Molybdenum Factory Supply Quality Low Carbon Femo Femo60 Ferro Molybdenum Price

      Cina Ferro Molybdenum Factory Supply Quality L ...

      Komposisi Kimia Komposisi FeMo (%) Kelas Mo Si SPC Cu FeMo70 65-75 2 0.08 0.05 0.1 0.5 FeMo60-A 60-65 1 0.08 0.04 0.1 0.5 FeMo60-B 60-65 1.5 0.5 0.5 0.5 FeMo60-A 0.15 0.05 0.15 1 FeMo55-A 55-60 1 0.1 0.08 0.15 0.5 FeMo55-B 55-60 1.5 0.15 0.1 0.2 0.5 Deskriptif Produk...

    • As Collection Element Polished Surface Nb Pure Niobium Metal Niobium Cube Niobium Ingot

      Salaku Unsur Koléksi Digosok Permukaan Nb Murni ...

      Parameter Produk Ngaran Produk Ingot Niobium Murni Bahan Niobium murni sarta alloy niobium Diménsi Numutkeun pamundut anjeun Kelas RO4200.RO4210,R04251,R04261 Prosés Tiis digulung, Hot digulung, Extruded ciri titik lebur: 2468 ℃ titik golak: 4744 ℃ Aplikasi loba dipaké dina kimia. , éléktronika, aviation jeung aerospace widang Fitur Produk Résistansi korosi alus teuing.