• head_banner_01
  • head_banner_01

HSG Ferro Tungsten harga pikeun dijual ferro wolfram FeW 70% 80% lump

Katerangan pondok:

Ferro Tungsten disiapkeun tina wolframite ku réduksi karbon dina tungku listrik.Ieu utamana dipaké salaku aditif unsur alloying pikeun tungsten ngandung alloy steel (sapertos baja-speed tinggi).Aya tilu rupa ferrotungsten dihasilkeun di Cina, kaasup w701, W702 na w65, kalawan eusi tungsten ngeunaan 65 ~ 70%.Kusabab titik lebur anu luhur, éta henteu tiasa ngalir kaluar tina cairan, ku kituna diproduksi ku metode caking atanapi metode ékstraksi beusi.


Rincian produk

Tag produk

Kami nyayogikeun Ferro Tungsten sadaya sasmita sapertos kieu

Kelas

Saeutik 8OW-A

SaeutikW80-B

Saeutik 80-C

W

75%-80%

75%-80%

75%-80%

C

0,1% max

0,3% max

0,6% max

P

0,03% max

0,04% max

0,05% max

S

0,06% max

0,07% max

0,08% max

Si

0,5% max

0,7% max

0,7% max

Mn

0,25% max

0,35% max

0,5% max

Sn

0,06% max

0,08% max

0,1% max

Cu

0,1% max

0,12% max

0,15% max

As

0,06% max

0,08% max

0,10% max

Bi

0,05% max

0,05% max

0,05% max

Pb

0,05% max

0,05% max

0,05% max

Sb

0,05% max

0,05% max

0,05% max

Sn

0,06% max

0,08% max

0,08% max

Ukuran

10-100mm, 5-50mm, 3-30mm

Katerangan Produk

Ferro Tungsten disiapkeun tina wolframite ku réduksi karbon dina tungku listrik.Ieu utamana dipaké salaku aditif unsur alloying pikeun tungsten ngandung alloy steel (sapertos baja-speed tinggi).Aya tilu rupa ferrotungsten dihasilkeun di Cina, kaasup w701, W702 na w65, kalawan eusi tungsten ngeunaan 65 ~ 70%.Kusabab titik lebur anu luhur, éta henteu tiasa ngalir kaluar tina cairan, ku kituna diproduksi ku metode caking atanapi metode ékstraksi beusi.

eusi Tungsten: 70% -80%

Penampilan: logam abu pérak

Bahan: Mn, Si, C, S, Cu, P

Ukuran: 10 ~ 130mm

Packing: 100kg, 250kg unggal kendang baja atawa 1MT kantong badag

pamundut husus konsumén sadia.

Aplikasi

Salaku agén tambahan tungsten dina pembuatan baja jeung casting, éta bisa ngaronjatkeun

karasa, résistansi ngagem sareng kakuatan dampak baja.Pikeun speed tinggi alat baja, alloy alat baja, panas-tahan baja, spring baja, produksi baja


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • China Ferro Molybdenum Factory Supply Quality Low Carbon Femo Femo60 Ferro Molybdenum Price

      Cina Ferro Molybdenum Factory Supply Quality L ...

      Komposisi Kimia Komposisi FeMo (%) Kelas Mo Si SPC Cu FeMo70 65-75 2 0.08 0.05 0.1 0.5 FeMo60-A 60-65 1 0.08 0.04 0.1 0.5 FeMo60-B 60-65 1.5 0.5 0.5 0.5 FeMo60-A 0.15 0.05 0.15 1 FeMo55-A 55-60 1 0.1 0.08 0.15 0.5 FeMo55-B 55-60 1.5 0.15 0.1 0.2 0.5 Deskriptif Produk...

    • Ferro Vanadium

      Ferro Vanadium

      Spésifikasi Komposisi Kimia Merk Ferrovanadium (%) VC Si PS Al Mn ≤ FeV40-A 38.0~45.0 0.60 2.0 0.08 0.06 1.5 --- FeV40-B 38.0~45.0 0.80 3.0 0.15 0.80 3.0 0.15 0.0 2.0 0.06 0.04 1.5 --- FeV50-B 48.0~55.0 0.60 2.5 0.10 0.05 2.0 --- FeV60-A 58.0~65.0 0.40 2.0 0.06 0.04 8.0~5.