• head_banner_01
  • head_banner_01

Tentang Kami

Émbaran parusahaan

  • about
  • about
  • about
  • about
  • about

Beijing Huasheng Metal Bahan Co., Ltd. diadegkeun dina 2003. Pausahaan geus lila kalibet dina operasi logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, alloy ferro jeung beungbeurat tungku).Produksi sareng pamrosésan utama: produk tungsten sareng molybdenum, produk tantalum sareng niobium, bubuk tungsten, bubuk tungsten karbida, bubuk molybdenum, bubuk niobium, bubuk tantalum sareng produk bubuk logam langka sanésna, nikel, kobalt, rhenium sareng produk logam non-ferrous sanés.Ngajual platina, bubuk rhodium, palladium, bubuk iridium, bubuk ruthenium, bubuk lapar, emas, pérak jeung logam mulia lianna.Daur ulang: besi tua non-ferrous.

Produk parusahaan loba dipaké dina aerospace, médis, processing mékanis, cahaya semikonduktor, integrasi semikonduktor, kaca, furnaces suhu luhur, kaamanan jeung pertahanan, sumber lampu listrik, mobil jeung industri lianna.Perusahaan ngagaduhan jaringan pamasaran anu saé.Pindah ka hareup platform pamasaran, difokuskeun ngawangun jaringan pamasaran tilu diménsi kalawan point-to-beungeut, kombinasi point-to-beungeut, multi-level jeung multi-kanal.Pausahaan nyokot "jujur ​​tur bisa dipercaya, jasa-kelas munggaran, kualitas luhur sarta harga low, silih benefit tur win-win" salaku filosofi bisnis na.Adhering kana nilai inti "nyieun nilai kalawan kajembaran", insisting kana falsafah manajemén "haté-berorientasi" dina manajemen, nuturkeun patokan behavioral tina "keur kumawula sarta nyampurkeun jalma kalawan ikhlas", sarta vigorously promosi sumanget perusahaan tina ". pursuing kasampurnaan jeung enterprising infinitely", Simkuring salawasna nyandak "Élmu sarta Téhnologi, Manajemén ketat, Quality Kahiji, Satisfying Kabutuhan Palanggan pinuh" salaku kawijakan kualitas, sarta ngudag tujuan "Ngawangun hiji brand internasional renowned".

Sadaya produk nyadiakeun layanan ngaropéa.

Salila mangtaun-taun damel, perusahaan kami dipercaya pisan ku para nasabah dina nyebarkeun Aerospace, Kapal, Otomotif & Industri Militer jsb.

Kami ngajaga inventaris anu ageung sareng komprehensif kalayan jinis bahan kualitas pangluhurna ku Bubuk, Square Bar, Round Rod, Block, Ingot, Plum, Kawat, Target, Tube, Pipa, Sheet, Foil, Plate, Cube, Crucible jsb, pikeun mastikeun kami customer kalawan pangiriman gancang jeung kontrol kualitas stabilitas.

Tim Kami

Présidén kami Mr. Cui geus digawé di widang logam leuwih 30 taun, anggota tim nu dituturkeun leuwih 10 taun luhur kalawan loba pangalaman pikeun bahan logam.

Pausahaan urang téh sadayana ngeunaan nyadiakeun industri jeung produk kualitas pangluhurna, sabab tujuan urang téh boga konsumén wareg jeung kualitas pangalusna sarta tungtungna harga affordable.

+ (taun)
Presiden urang boga pangalaman euyeub
+ (taun)
Tim kami boga pangalaman euyeub
aboutus2