• head_banner_01
  • head_banner_01

Batang Niobium

  • High Purity And High Temperature Alloy Addition Niobium Metal Price Niobium Bar Niobium Ingots

    Purity High Jeung Suhu Luhur Alloy Tambihan Niobium Metal Harga Niobium Bar Niobium Ingots

    Bar niobium disinter tina bubuk Nb2O5, produk semi-rengse anu dicandak pikeun ngalebur ingot niobium, atanapi salaku aditif alloy pikeun produksi baja atanapi superalloy.Bar niobium kami dikarbonisasi sareng disinter dua kali.Bar padet sareng pangotor gas rendah.Kami nyayogikeun laporan analisa kalebet C, N, H, O sareng elemen sanésna anu diperyogikeun ku palanggan.Di sagigireun tantalum bar, urang ogé bisa nyadiakeun produk tantalum giling sejen tur bagian fabricated luyu jeung paménta individu customer urang.

  • Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99.95% Niobium Rod Pure Niobium Round Bar Price

    Astm B392 r04200 Type1 Nb1 99,95% Batang Niobium Murni Niobium Babak Bar Harga

    Niobium jeung niobium alloy bar, bahan kawat kusabab titik lebur na tinggi, tahan korosi, kinerja processing tiis tur ciri séjén, loba dipaké dina kimia, éléktronika, aviation na aerospace jeung widang lianna.Batang alloy Niobium sareng niobium dianggo salaku bahan struktural sareng sagala jinis nozzle rokét mesin penerbangan, komponén internal reaktor sareng bahan pakét, produksi asam nitrat, asam hidroklorat atanapi résistansi korosi asam sulfat dina kaayaan bagian tahan korosi.