• head_banner_01
  • head_banner_01

Pabrik Langsung Pasokan Kualitas Tinggi Ruthenium Pellet, Ruthenium Metal Ingot, Ruthenium Ingot

Katerangan pondok:

Ruthenium Pellet, rumus molekul: Ru, dénsitas 10-12g/cc, penampilan pérak caang, nyaéta produk Ruthenium murni dina kaayaan kompak jeung logam.Éta sering kabentuk kana silinder logam sareng ogé tiasa janten blok kuadrat.


Rincian produk

Tag produk

Komposisi kimia sareng spésifikasi

Ruthenium Pelet

Eusi utama: Ru 99,95% mnt (teu kaasup unsur gas)

Kotoran(%)

Pd Mg Al Si Os Ag Ca Pb
<0.0005 <0.0005 <0.0005 <0.0030 <0.0100 <0.0005 <0.0005 <0.0005
Ti V Cr Mn Fe Co Ni Bi
<0.0005 <0.0005 <0.0010 <0.0005 <0,0020 <0.0005 <0.0005 <0.0010
Cu Zn As Zr Mo Cd Sn Se
<0.0005 <0.0005 <0.0005 <0.0005 <0.0005 <0.0005 <0.0005 <0.0005
Sb Te Pt Rh lr Au B  
<0.0005 <0.0005 <0.0005 <0.0005 <0.0005 <0.0005 <0.0005  

rinci produk

Lambang: Ru
Jumlah: 44
Kategori unsur: logam transisi
Jumlah CAS: 7440-18-8

Kapadetan: 12,37 g / cm3
Teu karasa: 6,5
Titik lebur: 2334°C (4233.2°F)
Titik didih: 4150°C (7502°F)

Beurat atom baku: 101,07

Ukuran: Diaméterna 15 ~ 25mm, Jangkungna 10 ~ 25mm.Special ukuran sadia kana sarat konsumén '.

Paket: Disegel sareng dieusi gas inert dina kantong plastik atanapi botol plastik di jero kendang baja.

fitur produk

Ruthenium résistor némpelkeun: bahan conductance listrik (ruthenium, ruthenium dioksida asam bismut, asam kalungguhan ruthenium, jsb) kaca map, pamawa organik jeung saterusna nu paling loba dipaké hiji némpelkeun résistor, kalawan rupa-rupa lalawanan, koefisien hawa low tina lalawanan, résistansi kalawan reproducibility alus, sarta kaunggulan tina stabilitas lingkungan alus, dipaké pikeun nyieun lalawanan kinerja tinggi jeung jaringan résistor precision dipercaya tinggi.

Aplikasi

Ruthenium pellet mindeng dipaké salaku aditif unsur pikeun pembuatan superalloy Ni-base dina aviation jeung turbin gas industri.Panalungtikan geus ditémbongkeun yén, dina generasi kaopat nikel basa tunggal superalloys kristal, bubuka unsur alloy anyar Ru, nu bisa ningkatkeun nikel-base superalloy hawa liquidus jeung ningkatkeun suhu luhur alloy na ngabdi sipat sarta stabilitas struktural, hasilna dina husus "efek Ru" pikeun ngaronjatkeun kinerja sakabéh jeung efisiensi mesin.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • R05200 R05400 High Purity TA1 0.5mm Thickness Tantalum Plate TA Sheet Price

      R05200 R05400 High Purity TA1 0.5mm Kandel T ...

      Parameter produk Item 99,95% R05200 R05400 murni ngajalin lambar tantalum pikeun diobral Purity 99,95% mnt Kelas R05200, R05400, R05252, R05255, R05240 Standar ASTM B708, GB / T 3629-rolled Téhnik;2.Alkaline beberesih;3.Electrolytic Polandia;4.Machining, grinding;5.Stress relief annealing Surface digosok, grinding produk ngaropéa Numutkeun gambar, syarat husus bisa sapuk kana ku supplier na bu ...

    • Factory Supply High Quality 99.95% Tungsten alloy Tungsten Scrap

      Pabrik Pasokan Kualitas Luhur 99.95% Tungsten sadayana ...

      Jinis / sasmita Tungsten Beurat Sasmita béda jeung variétas tungsten besi tua dipaké pikeun tujuan daur ulang jeung cageur tungsten murni tina besi tua nu.Dibikeun dina tabel di handap ieu sababaraha sasmita penting / jenis tungsten dipaké dina daur ulang.Rincian Kelas Campuran Tungsten Carbide Motong Inserts lt diwangun ku rupa-rupa inserts motong tungsten carbide bersih inserts.These inserts datangna dina ukuran béda, kaasup - pasagi, sagi opat, segitiga, sagi genep atawa octagon.Dilapisi Tungsten Carb...

    • Customized High Purity 99.95% Wolfram Pure Tungsten Blank Round Bars Tungsten Rod

      Ngaropéa Purity High 99.95% Wolfram Murni Tung ...

      Parameter Produk Bahan tungsten Warna sintered, sandblasting atanapi polishing Purity 99,95% Tungsten Kelas W1, W2, WAL, WLa, WNiFe Fitur Produk High titik lebur, High-dénsitas, résistansi oksidasi suhu luhur, hirup layanan panjang, lalawanan ka korosi.Harta karasa jeung kakuatan tinggi, résistansi korosi alus teuing Desity 19.3/cm3 Diménsi ngaropéa Standar ASTM B760 titik lebur 3410 ℃ Desain & Ukuran OE ...

    • Hot Sale Astm B387 99.95% Pure Annealing Seamless Sintered Round W1 W2 Wolfram Pipe Tungsten Tube High Hardness Customized Dimension

      Hot Sale Astm B387 99.95% Murni Annealing Seamle ...

      Parameter Produk Ngaran produk pabrik harga pangalusna ngaropéa 99,95% pipah pipa tungsten murni Bahan tungsten murni Warna logam Warna Jumlah modél W1 W2 WAL1 WAL2 Bungkusan Kotak Kayu Dipaké Industri Aerospace, Industri alat kimia Diaméter (mm) Ketebalan témbok (mm) Panjang (mm) 30 -50 2–10 <600 50-100 3–15 100-150 3–15 150-200 5–20 200-300 8–20 300-400 8–30 400-450...

    • As Collection Element Polished Surface Nb Pure Niobium Metal Niobium Cube Niobium Ingot

      Salaku Unsur Koléksi Digosok Permukaan Nb Murni ...

      Parameter Produk Ngaran Produk Ingot Niobium Murni Bahan Niobium murni sarta alloy niobium Diménsi Numutkeun pamundut anjeun Kelas RO4200.RO4210,R04251,R04261 Prosés Tiis digulung, Hot digulung, Extruded ciri titik lebur: 2468 ℃ titik golak: 4744 ℃ Aplikasi loba dipaké dina kimia. , éléktronika, aviation jeung aerospace widang Fitur Produk Résistansi korosi alus teuing.

    • 99.95 Molybdenum Pure Molybdenum Product Moly Sheet Moly Plate Moly Foil In High Temperature Furnaces And Associated Equipment

      99.95 Molybdenum Produk Molybdenum Murni Moly S...

      Parameter Produk Item lambar molybdenum / pelat Kelas Mo1, Mo2 Ukuran saham 0.2mm, 0.5mm, 1mm, 2mm MOQ rolling panas, beberesih, digosok Simpenan 1 kilogram Harta anti korosi, résistansi suhu luhur Surface Treatment Hot-digulung permukaan beberesih alkali Electrolytic Polandia permukaan Tiis-digulung permukaan Machined permukaan Téhnologi Tonjolan, forging na rolling Test sarta Quality inspeksi dimensi penampilan qualit ...