• head_banner_01
  • head_banner_01

99.95 Molybdenum Murni Molybdenum Produk Moly Lambar Moly Lempeng Moly Foil Dina Hawu Suhu Luhur Jeung Alat Pakait

Katerangan pondok:

Item: molybdenum lambar / pelat

Kelas: Mo1, Mo2

Ukuran stock: 0.2mm, 0.5mm, 1mm, 2mm

MOQ: rolling panas, beberesih, digosok

Stok: 1 kg

Harta: anti korosi, résistansi suhu luhur


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Barang lembaran molybdenum / pelat
Kelas Mo1, Mo2
Ukuran stock 0.2mm, 0.5mm, 1mm, 2mm
MOQ rolling panas, beberesih, digosok
Stok 1 kg
Harta anti korosi, résistansi suhu luhur
Perlakuan permukaan Panas-digulung permukaan beberesih alkali
permukaan Polandia éléktrolit
Beungeut tiis-gulung
permukaan machined
Téknologi Tonjolan, forging na rolling
Uji sareng Kualitas inspeksi dimensi
tés kualitas penampilan
tés kinerja prosés
uji sipat mékanis
spésifikasi bakal dirobah ku sarat konsumén '.

Spésifikasi

Lebar, mm Ketebalan, mm Ketebalan simpangan, min, mm Datar,%
<300 mm > 0,13 mm ± 0,025 mm 4%
≥300mm > 0,25 mm ± 0,06 mm 5%-8%
 
Kamurnian(%) Ag Ni P Cu Pb N
<0.0001 <0.0005 <0.001 <0.0001 <0.0001 <0,002
Si Mg Ca Sn Ba Cd
<0.001 <0.0001 <0.001 <0.0001 <0.0003 <0.001
Na C Fe O H Mo
<0.0024 <0.0033 <0.0016 <0,0062 <0.0006 > 99,97

Spésifikasi

Spésifikasi pikeun kawat molybdenum:
Jenis Kawat Molybdenum Diaméter (inci) Toleransi (%)
Molybdenum Kawat pikeun EDM 0,0024" ~ 0,01" ± 3% beurat
Molybdenum Semprot Kawat 1/16" ~ 1/8" ± 1% nepi ka 3% beurat
Kawat Molybdenum 0,002" ~ 0,08" ± 3% beurat
Kawat Molybdenum (bersih) 0,006" ~ 0,04" ± 3% beurat

Spésifikasi Range

1) Ketebalan:Hot-digulung plat: 1.5 ~ 40mm;Tiis-digulung plat / lambar: 0.05 ~ 3.0mm

2) Lebar:Panas-digulung plat: ≤750mm;Tiis-digulung plat / lambar: ≤1050mm;

3) Panjangna:Panas-digulung plat: ≤3500mm;Tiis-digulung plat / lambar: ≤2500mm

Aplikasi

Klasifikasi Fitur Widang aplikasi
piring Mo murni Titik lebur tinggi, purity tinggi, expansivity termal low, konduktivitas termal alus teuing, kinerja las na processability. Loba dipaké pikeun manufaktur éléktron (ion) beam sputtering target, suku cadang pikeun mesin implantation ion, tilelep panas tina semikonduktor, bagian tina tube éléktron, alat-alat MOCVD, sarta alat médis, zone panas, crucible sarta elemen ngarojong pikeun tungku kristal inten biru, manaskeun, tameng panas, unsur ngarojong, sarta parahu keur vakum sarta hidrogén shielded tungku pemanasan 
piring Mo murni dirawat dina suhu luhur Purity tinggi, konsisten dina sipat fisik jeung kimia, sarta alus teuing suhu luhur kamampuhan anti deforming Cocog jeung manufaktur base plate pikeun precision keramik éléktronik jeung bahan pungkur-bumi
Lanthanum-doped Mo plat Ku ngagunakeun mékanisme strengthening dispersi oksida, deformasi palastik tangtu bisa dipigawé dina suhu kamar sanggeus dirawat dina suhu luhur kusabab kakuatan tinggi na, suhu recrystallization tinggi jeung kakuatan-suhu tinggi alus teuing jeung ningkat brittleness recrystallization sarta suhu luhur kamampuhan anti deforming.  utamana cocog pikeun fabricating komponén dipaké dina leuwih ti 1500 ℃ lingkungan gawé, kayaning manaskeun, tameng panas, base plate sarta parahu keur tungku suhu luhur. 
Lanthanum-doped Mo plat dirawat dina suhu luhur Kakuatan suhu luhur anu saé, sareng deformasi suhu luhur rendah kusabab pangaruh penguatan dispersi oksida sareng struktur khusus.  cocog pikeun nyieun base plate pikeun sintering keramik rupa jeung pungkur-bumi keramik, bearing rak, base plate jeung jaket pikeun tungku pemanasan suhu luhur. 
Doped Mo piring Kakuatan suhu luhur, suhu rekristalisasi rendah, sareng kinerja tahan ngrayap suhu luhur anu saé kusabab mékanisme penguatan gelembung kalium na. utamana cocog pikeun fabricating produk kalawan ngabdi-suhu luhur low, kayaning komponén pikeun tube éléktron, manaskeun, tameng panas, jeung saterusna pikeun tungku suhu luhur. 
Doped Mo plat dirawat dina suhu luhur Ngarayap dina suhu luhur rendah kusabab strukturna staggered gandum anu panjang sareng kamurnian anu luhur cocog pikeun nyieun produk kalawan sarat tinggi mun purity na ngabdi-suhu luhur, kayaning base plate pikeun sintering keramik éléktronik atawa panas-nyampurkeun, ngarojong elemen dina tube éléktron, jeung saterusna.
Cross-digulung piring Mo murni Anisotropi lemah sareng kinerja bending anu saé  utamana cocog pikeun elongating, spinning, reinforcing na bending, sarta nyieun elongating atanapi spinning Mo crucible, bagian Mo kudu nguatkeun atawa ngabengkokkeun, kayaning lambar corrugated, bending sapotong, Mo parahu, jeung saterusna.
Cross-digulung plat Mo murni dirawat dina suhu luhur anisotropi lemah sareng kinerja bending alus sagigireun kinerja sarua Lanthanum-doped Mo plat  utamana cocog pikeun reinforcing na bending, sarta nyieun bertulang atawa bended bagian Mo kalawan sarat suhu luhur, kayaning zone pemanasan, bending bagian fabricated,-suhu luhur Mo parahu, jeung saterusna.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • High Quality Price Per Kg Mo1 Mo2 Pure Molybdenum Cube Block For Sale

      Harga kualitas luhur per Kg Mo1 Mo2 molybden murni ...

      Parameter Produk Ngaran produk kubus molybdenum murni / blok molybdenum pikeun industri Kelas Mo1 Mo2 TZM Tipe kubus, blok, ignot, lump Surface Polandia / grinding / nyeuseuh kimia Density 10.2g / cc Processing Rolling, Forging, Sintering Standar ASTM B 386-2003, GB 3876-2007, GB 3877-2006 Ukuran Kandel: min0.01mmWidth: max 650mm Ukuran populér 10*10*10mm / 20*20*20mm / 46*46*46 mm / 58*58*58mm Ch ...

    • Hot Selling Best Price 99.95%Min. Purity Molybdenum Crucible /Pot For Melting

      Hot Jual Harga pangalusna 99,95% Min.Murni Molybd...

      Parameter Produk Ngaran barang Hot Selling Best Price 99,95% mnt.Purity Molybdenum Crucible / Pot pikeun Lebur Purity 99,97% Mo Suhu Gawé 1300-1400Centigrade: Mo1 2000 Centigrade: TZM 1700-1900Centigrade: MLa Waktos Pangiriman 10-15 poé Bahan séjén TZM, MHC-MORE,-MOW ,Mo1 Diménsi & Cubage Numutkeun pangabutuh anjeun atanapi gambar Surface Finish péngkolan, Grinding Density 1.Sintering molybdenum crucible Density: ...

    • Molybdenum Price Customized 99.95% Pure Black Surface Or Polished Molybdenum Moly Rods

      Molybdenum Harga ngaropéa 99,95% Murni Hideung S ...

      Parameter Produk Istilah Molybdenum bar Kelas Mo1,Mo2,TZM,Mla,jsb Ukuran sakumaha pamundut Permukaan kaayaan rolling panas, beberesih, digosokc MOQ 1 kilogram Test sarta Quality inspeksi dimensi penampilan kualitas test prosés test kinerja test kinerja mékanis test Beban port Shanghai shenzhen qingdao Packing standar kasus kai, karton atawa sakumaha pamundut pamayaran L / C, D / A, D / P, T / T, Western union, MoneyGram, Paypal, Kawat-tr ...

    • 0.18mm EDM Molybdenum PureS Type for CNC High Speed Wire Cut WEDM Machine

      0.18mm EDM Molybdenum PureS Tipe pikeun CNC High S ...

      Kauntungannana kawat molybdenum 1. Kawat molybdenum pricision tinggi, garis diaméterna kontrol kasabaran dina kirang ti 0 mun 0.002mm 2. Babandingan megatkeun kawat low, laju processing nyaeta luhur, kinerja alus sarta harga alus.3. Tiasa rengse stabil lila processing kontinyu.Katerangan Produk Edm molybdenum Moly kawat 0.18mm 0.25mm Molybdenum kawat (semprot moly kawat) utamana dipaké pikeun par otomatis ...

    • Molybdenum Round And Polished Square Bar For Steel Industry Molybdenum Price Per Kg For Sale In China Market

      Molybdenum Babak Jeung Digosok Square Bar Pikeun St ...

      Parameter Produk Ngaran Item molybdenum rod atawa bar Bahan molybdenum murni, alloy molybdenum Paket kotak karton, bisi kai atawa sakumaha pamundut MOQ 1 kilogram Aplikasi éléktroda molybdenum, parahu Molybdenum, tungku vakum Crucible, énergi nuklir jsb spésifikasi Mo-1 Molybdenum Standar Komposisi Mo Balance Pb 10 ppm max Bi 10 ppm max Sn 1...

    • High Pure 99.95% And High Quality Molybdenum Pipe/Tube Wholesale

      Luhur Murni 99,95% Jeung Kualitas Luhur Molybdenum Pi ...

      Parameter Produk Ngaran Produk Harga pangalusna tabung molybdenum murni kalayan sagala rupa spésifikasi Bahan molybdenum murni atanapi alloy molybdenum Ukuran rujukan rinci handap Jumlah Modél Mo1 Mo2 Surface rolling panas, beberesih, digosok Waktos pangiriman 10-15 poé gawé MOQ 1 kilogram Dipaké industri Aerospace, alat-alat Kimia industri spésifikasi bakal dirobah ku sarat konsumén '....