• head_banner_01
  • head_banner_01

Ferro Tungsten

  • HSG Ferro Tungsten price for sale ferro wolfram FeW 70% 80% lump

    HSG Ferro Tungsten harga pikeun dijual ferro wolfram FeW 70% 80% lump

    Ferro Tungsten disiapkeun tina wolframite ku réduksi karbon dina tungku listrik.Ieu utamana dipaké salaku aditif unsur alloying pikeun tungsten ngandung alloy steel (sapertos baja-speed tinggi).Aya tilu rupa ferrotungsten dihasilkeun di Cina, kaasup w701, W702 na w65, kalawan eusi tungsten ngeunaan 65 ~ 70%.Kusabab titik lebur anu luhur, éta henteu tiasa ngalir kaluar tina cairan, ku kituna diproduksi ku metode caking atanapi metode ékstraksi beusi.