• head_banner_01
  • head_banner_01

Tinggi Murni 99.8% titanium kelas 7 rounds sputtering target ti alloy target pikeun supplier pabrik palapis

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Titanium target pikeun mesin palapis pvd

Kelas: Titanium (Gr1, Gr2, Gr5, Gr7, GR12)

Target alloy: Ti-Al, Ti-Cr, Ti-Zr jsb

Asal: Kota Baoji Propinsi Shaanxi china

Eusi titanium: ≥99.5 (%)

Eusi najis: <0,02 (%)

Kapadetan: 4,51 atawa 4,50 g / cm3

Standar: ASTM B381;ASTM F67, ASTM F136


Rincian produk

Tag produk

Parameter produk

Ngaran Produk Target titanium pikeun mesin palapis pvd
Kelas Titanium (Gr1, Gr2, Gr5, Gr7, GR12)Target alloy: Ti-Al, Ti-Cr, Ti-Zr jsb
Asalna Kota Baoji Propinsi Shaanxi china
eusi titanium ≥99,5 (%)
eusi najis <0,02 (%)
Kapadetan 4,51 atawa 4,50 g/cm3
Standar ASTM B381;ASTM F67, ASTM F136
Ukuran 1. Target buleud: Ø30--2000mm, ketebalan 3.0mm--300mm;2. Piring Targe: Panjang: 200-500mm Width: 100-230mm Kandel: 3--40mm;3. Tube target: Diaméterna: 30-200mm Kandel: 5-20mm Panjang: 500-2000mm;4. ngaropéa geus sadia
Téhnik Ngajalin jeung CNC Machined
Aplikasi Separation semikonduktor, bahan palapis pilem, Panyimpenan palapis éléktroda, Sputtering palapis, palapis Surface, Industri palapis Kaca.

Syarat kimia pikeun target titanium

ASTM B265

GB / T 3620.1

JIS H4600

Eusi unsur (≤wt%)

N

C

H

Fe

O

Lain

Titanium Murni

Gr.1

TA1

Kelas 1

0.03

0.08

0,015

0.20

0.18

/

Gr.2

TA2

Kelas2

0.03

0.08

0,015

0.30

0.25

/

titaniumPaduan

Gr.5

TC4Ti-6Al-4V

Kelas60

0.05

0.08

0,015

0.40

0.2

Al: 5.5-6.75

V:3.5-4.5

Gr.7

TA9

Kelas12

0.03

0.08

0,015

0.30

0.25

Pd:0.12-0.25

Gr.12

TA10

Kelas 60E

0.03

0.08

0,015

0.30

0.25

Mo:0.2-0.4

Ni: 0.6-0.9

Sipat mékanis longitudinal dina suhu kamar

Kelas

Kakuatan reganganRm/MPa(>=)

kakuatan ngahasilkeunRp0,2 (MPa)

ElongationA4D(%)

Pangurangan wewengkonZ(%)

Gr1

240

140

24

30

Gr2

400

275

20

30

Gr5

895

825

10

25

Gr7

370

250

20

25

Gr12

485

345

18

25

Titanium Sputtering Target

Ukuran umum tina target sputter titanium: Φ100 * 40, Φ98 * 40, Φ95 * 45, Φ90 * 40, Φ85 * 35, Φ65 * 40 jsb.

Ogé bisa ngaropéa nurutkeun requests customer 'atawa gambar

Sarat target: purity tinggi, séréal kristal seragam, sarta compactness alus.

Purity: 99,5%, 99,95%, 99,98%, 99,995%.

Proses Produksi Target Titanium

bolu titanium --- dilebur jadi ingot titanium --- test --- motong ingot --- forging --- rolling --- peeling --- straightening --- deteksi cacad ultrasonik --- packing

Titanium target Fitur

1. Low Density jeung High spésifikasi Kakuatan

2. Alus lalawanan korosi

3. Résistansi alus kana Pangaruh Panas

4. Bearing alus teuing pikeun Cryogenics Harta

5. Nonmagnetic jeung Non-toksik

6. Sipat termal alus

7. Low Modulus of élastisitas


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Tantalum Target

      Sasaran Tantalum

      Parameter Produk Nami Produk: target tantalum purity tinggi udagan tantalum murni Bahan Tantalum Purity 99,95% mnt atanapi 99,99% mnt Warna Logam ngagurilap, pérak anu tahan pisan kana korosi.Ngaran séjén Ta udagan Standar ASTM B 708 Ukuran Diaméter > 10mm * kandel > 0.1mm Bentuk Planar MOQ 5pcs Waktos Pangiriman 7 poé Dipaké Sputtering Mesin Palapis Table 1: Komposisi kimia ...

    • high purity round shape 99.95% Mo material 3N5 Molybdenum sputtering target for glass coating & decoration

      purity tinggi bentuk buleud 99,95% Mo bahan 3N5 ...

      Parameter produk Ngaran Brand HSG Metal Jumlah Modél Target HSG-moly Kelas MO1 Titik lebur (℃) 2617 Processing Sintering / Wangun Ngajalin Bagian Bentuk Husus Bahan molybdenum Murni Komposisi Kimia Mo:> = 99,95% bijil ISO9001: 2015 Standar ASTM B386 Permukaan Caang jeung Taneuh Density permukaan 10.28g / cm3 Warna Metallic Luster Purity Mo:> = 99.95% Aplikasi PVD palapis pilem dina industri kaca, ion pl ...

    • Niobium Target

      Target Niobium

      Parameter produk spésifikasi Item ASTM B393 9995 target niobium murni digosok pikeun industri Standar ASTM B393 Density 8.57g/cm3 Purity ≥99.95% Ukuran nurutkeun gambar customer urang Inspection Tés komposisi kimia, Tés mékanis, inspeksi ultrasonik, Panémbong ukuran deteksi Kelas R04210, R0422010 , R04261 Permukaan polishing, grinding Téhnik sintered, digulung, ngajalin Fitur resi suhu luhur ...

    • Tungsten Target

      Tungsten Target

      Parameter produk Ngaran Produk Tungsten (W) sputtering target Kelas W1 Sadia Purity (%) 99.5%, 99.8%, 99.9%, 99.95%, 99.99% Wangun: Piring, buleud, usaha Rotary, pipe / tube spésifikasi Salaku konsumén tungtutan Standar ASTM B760- 07,GB/T 3875-06 Density ≥19.3g/cm3 Titik lebur 3410°C Volume atom 9.53 cm3/mol Koefisien suhu lalawanan 0.00482 I/℃ Panas sublimation 847.8 kJ/mol(25℃) Panas laten 40.6 ℃ kJ/mol...