• head_banner_01
  • head_banner_01

Harga konsentrasi molybdenum domestik dina 24 Maret

mu jing kuang

Beijing Huasheng logam mulia Bahan Co., LTD., Diadegkeun dina 2003, geus kalibet dina logam non-ferrous (tungsten, molybdenum, tantalum, niobium, nikel, kobalt, ferroalloy jeung muatan) pikeun produksi time.Main lila jeung ngolah: produk tungsten jeung molybdenum, tantalum jeung produk niobium, bubuk tungsten, bubuk tungsten carbide, bubuk molybdenum, bubuk niobium, bubuk tantalum jeung produk bubuk logam langka lianna, nikel, kobalt, rhenium jeung produk logam non-ferrous séjén. Penjualan platinum, rhodium bubuk, palladium, bubuk iridium, bubuk ruthenium, bubuk lapar, emas, pérak jeung logam mulia lianna. Daur ulang: produk scrap.Our logam non-ferrous loba dipaké dina aerospace, médis, machining, cahaya semikonduktor, integrasi semikonduktor, kaca, tinggi tungku hawa, kaamanan jeung pertahanan, sumber lampu listrik, otomotif tur industries.The lianna parusahaan boga jaringan pamasaran sora.Teruskeun platform pamasaran, fokus kana wangunan titik kalawan permukaan, titikjeung kombinasi permukaan, multi-level, multi-kanal jaringan pamasaran tilu diménsi, pausahaan pikeun "jujur ​​tur dipercaya, jasa-kelas munggaran, kualitas luhur sarta harga low, silih benefit jeung win-win" pikeun filosofi bisnis.Hold gancang "ikhlas pikeun nyieun nilai" nilai inti, taat kana "ka jantung pikeun ieu" konsép manajemén, turutan "respecting karya, pikeun ngubaran jalma," paripolah patokan, vigorously mawa maju ka "ngungudag taya tungtung kualitas, enterprising. "Sangat perusahaan, salawasna nempatkeun "téhnologi beurat, manajemén ketat, kualitas kahiji, pikeun pinuh minuhan kabutuhan customer" salaku kawijakan kualitas, Ngudag tujuan "ngawangun brand kawentar internasional".


waktos pos: Mar-24-2022